Corendon Airlines bekræfter også ruter fra Aalborg

Corendon Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi skrev om i sidste uge, så ville Corendon Airlines flyve fra København, Billund og også Aalborg. Det tog lidt længere tid før Corendon Airlines og Aalborg bekræftede ruten, men fra næste år kan nordjyderne også flyve direkte til Tyrkiet fra Aalborg.

I sommeren 2022 kan du flyve direkte med Corendon Airlines til Antalya fra Aalborg Lufthavn. De flyver direkte torsdag og søndag fra den 10. april til og med den 6. november.

Læs mere: Corendon Airlines starter i Billund

Sommerens solferie på den tyrkiske sydkyst er nu blevet endnu nemmere efter det tyrkiske flyselskab, Corendon Airlines, har offentliggjort deres sommerprogram for 2022 – med direkte afgange to gange om ugen til Antalya fra Aalborg Lufthavn. Første afgang bliver søndag den 10. april 2022 klokken 19.45, hvorefter der er afgange hver torsdag og søndag frem til den 6. november 2022.  

Otto ugentlige afgange til Tyrkiet

Foruden Corendon Airlines tilbyder SunExpress også to ugentlige afgange direkte til Antalya sommeren igennem, hvor det også er muligt at booke fly og selv sørge for hotel eller lejlighed. Derudover kan du booke charterrejser til Tyrkiet med Bravo Tours, Detur, SunCharter, Nazar, Sunweb og TUI. 

Efter en sommer uden Tyrkiet på programmet, er det fantastisk, at vi nu kan se frem til fire ugentlige ruteflyvninger til Antalya i sommeren 2022. Det kommer særligt de danskere til gode, der har lejlighed på den tyrkiske sydkyst. Når vi tæller de planlagte charterafgange med, så kommer vi op på hele 8 ugentlige afgange direkte til Tyrkiet. Med tanke på den store efterspørgsel vi har oplevet på rejser til Tyrkiet, så er det ikke utænkeligt, at der kommer mere kapacitet ind på ruten.

Niels Hemmingsen, lufthavnsdirektør. 

Mulighederne er mange, når rejsen går til det solrige Tyrkiet. Du kan blandt andet rejse til populære Alanya, kulturelle Side eller golfmekkaet, Belek.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Britta Poulsen siger

    Dejligt vi endelig kan komme til Antalya (Side ) charterrejse direkte fra Aalborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *