SAS fortsat størst i Norden

SAS - Airbus A350 - SE-RSF

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I oktober måned fløj lige under 1,4 millioner passagerer med SAS og dermed fastholder SAS posten som det største flyselskab i Norden.

I sidste uge kom Norwegian med deres trafiktal, og de kunne vise en frem til lige over 1,2 millioner passagerer i oktober måned. Det præcise tal er 1.203.205 passagerer. Norwegian viste en stor fremgang og har gjort det 6 måneder i træk.

Læs mere: 1,2 millioner rejser med Norwegian i oktober

Dette er sjette måned i træk, der viser en stigning i antallet af passagerer, og vi er meget glade for at se, at rejselysten også ser ud til at holde sig på et højt niveau i vintersæsonen. Nu ser vi også, at især storbyerne er på vej tilbage igen.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Men SAS slår dette – både på antallet af passagerer og på at de har kunnet vise vækst i de sidste 8 måneder.

Med 1.349.000 passagerer i oktober måned er SAS forsat lidt større end Norwegian og Finnair kommer heller ikke i nærheden af SAS. Finnair havde kun 433.300 passagerer i oktober måned.

Det er positivt at se at stigningen i antallet af rejsende vi har oplevet fortsætter efter sommersæsonen er slut. Det ses også i et stigende billetsalg.

Anko van der Werff, koncernchef i SAS.

Vi skal huske på at oktober er en travl periode med flere dage end i september, samt en efterårsferie, hvor der også var travlhed. Så ser november anderledes ud. Der forventer vi at der kommer en afmatning i tallene hen mod årets slutning.

Det som kan hjælpe i de næste måneder og primært for SAS, er at i dag den 8. november 2021, så åbnede USA igen deres grænser. Det kan give nogle ekstra passagerer, som de i den grad har manglet (inklusiv en større omsætning).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *