British Airways og Virgin Atlantic fejrer åbningen af USA med parallel take off og landing

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alle har ventet længe på at USA skulle åbne deres grænser og i dag sker det. Flyselskaberne har nok være nogle af dem, som har mest brug for dette, da mange USA ruter er en stor del af grundlaget for deres indtjening. Det gælder vores eget SAS, men også British Airways og Virgin Atlantic, som i dag fejre det ved at flyve “sammen” til USA.

Klokken 08:20 lokal tid starter British Airways og Virgin Atlantic fra London Heathrow lufthavnen. Det sker på en bestemt måde, da de har arrangeret at de starter parallelt og dermed letter på samme tid fra de to landingsbaner.

Så racer de hen over atlanten for igen at lande parallelt i New Yorks JFK lufthavn.

Det bliver specielt at se de to Airbus A350’ere lette og lande på samme tid, men det bliver lidt mere ikonisk, da British Airways har valgt at kalde denne første flyvning for BA1.

BA1 var tidligere brugt på deres ikoniske flyvninger med fra London City lufthavnen med deres “all business class” fly. Da denne rute lukkede har rutenummeret ikke har været i brug.

Du kan følge flyene via FlightRadar når de letter klokken 08:20 (09:20 dansk tid).

BA1 og VS3 på vej til parallel take off i London Heathrow. Kilde: FlightRadar

Line Up:

Take Off:

Her er lidt billeder fra de to fly:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *