COVID-19 fortsætter med at påvirke Norwegians trafiktal kraftigt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for oktober er kraftigt påvirkede af lavere efterspørgsel som følge af fortsatte rejserestriktioner i Europa med flere orange zoner.

I går gjorde Danmark alle lande orange og dermed frarådes det at rejse til alle lande i verden. Dette forsatte “lukning” påvirker flyselskaberne og Norwegian er ingen undtagelse.

I oktober fløj 319.477 kunder med Norwegian, 90 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 93 procent, mens passagertrafikken (RPK) var 96 procent lavere. Belægningsgraden lå på 55,3 procent, en reduktion på 32 procentpoint.

COVID-19 fortsætter med at påvirke vores drift negativt i efteråret, fordi rejserestriktioner opretholdes og strammes i hele Europa. Pandemien kommer til at påvirke rejsemulighederne i måneder fremover, og derfor fortsætter vi med at tilpasse vores ruteprogram til efterspørgslen.

Jacob Schram, Norwegians koncernchef.

I alt gennemførte Norwegian 99,3 procent af de planlagte flyvninger i oktober, og af disse var punktligheden på 95,6 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *