Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 78, Hurtigt stop i Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det igen blevet mandag, og derfor en lille opdatering fra skolen

Ugen har stået på to planlagte flyvninger tirsdag og onsdag. Desværre blev flyvningen om tirsdagen aflyst, da der var meget dårligt vejr. I denne årstid, er der stor chance for is når der er lave skyer, og det var der denne morgen. Så efter en hurtig briefing med DMI for at høre, om det var muligt at flyve, besluttede vi os for ikke at flyve, da der var stor chance for is.

Onsdag var det heldigvis bedre vejr, og jeg havde planlagt en tur forbi Aalborg med en enkelt approach. På vej derop blev der givet et par failures af instruktøren som jeg skulle tage hånd om.
I Aalborg lavede jeg en missed approach, hvilket betyder at man går rundt, når man ligger på finalen til banen.

Efter missed approach satte vi kursen tilbage mod Aarhus. Da vi nåede syd for Aalborg, spurgte min makker på bagsædet, hvad man gjorde, hvis man nu skulle tisse. Instruktøren fortalte at man evt. kunne tage en oliedunk og bruge, hvis man virkelig var trængende.
Og da vi kiggede bagud for lige at se hvordan han havde det, kunne vi næsten se vandet i øjnene. Så jeg spurgte om vi skulle vende om til Aalborg, så vi kunne holde en lille pause ved taxivejen. Det var han meget med på.

Tårnet var meget forstående og vi fik lov til at vende om mod lufthavnen. Da vi var landet, kørte vi af banen  og nåede lige at slukke motoren før han stod på siden af taxivejen.

Samtidig med kom Norwegian forbi på startbanen lige ved siden af, men de havde fået af vide af tårnet, at de skulle kigge den anden vej.

This slideshow requires JavaScript.

Efter han havde stået lidt kunne vi starte op igen og vende snuden mod Aarhus. Igen.

Da vi var kommet til Aarhus byttede vi, og jeg sad på bagsædet mens min makker lavede airwork.

Det var det for denne uge, næste uge står på et par flyvninger og en enkelt klasse briefing.

Indtil næste gangHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *