British Airways genintroducerer nemt værktøj til at finde bonusrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British airways fjernede i en tidligere opdatering, deres værktøj til at finde bonusrejser, men nu er det altså tilbage.

I British Airways appen kan du nu igen finde et fantastisk værktøj til at finde såkaldte Award flights. Du kan også søge meget fleksibelt, hvilket gør søgningen nemmere end online.

Værktøjet lader dig vælge hvor du vil rejse fra og til, men det smukke er at du ikke blot kan vælge specifikke destinationer, men faktisk kan vælge hele regioner. Det vil sige at du kan søge f.eks. en flyvning fra Danmark til USA uden at specificere nærmere. Værktøjet vil herefter vise dig videre muligheder.

Du kan også søge afgange i hele kalendermåneder, i stedet for at lede på specifikke datoer, og dermed er der altså større mulighed for at finde netop den flyvning som du vil på, hvis du er fleksibel med datoerne. Især i højsæsonerne kan det være svært, men typisk vil man f.eks. i sommerferien være relativt fleksibel.

Alt i alt et godt værktøj, som vi kan anbefale meget varmt at bruge! Du finder værktøjet i British Airways app, under “Reward Flights”

 

Hovedbillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *