Ritz-Carlton lancerer luksus krydstogter i 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Ritz-Carlton begynder i 2019 deres nye krydstogter i ekstrem luksus.

Hotelkæden Ritz-Carlton tager luksus seriøst. Det kan man se på deres prisbelønnede hoteller, men nu stiger kæden altså til søs, og prøver kræfter med luksus krydstogter med overdådig luksus som kun få kan tilbyde på markedet.

Krydstogterne vil blive sejlet af 3 etagers specialbyggede yachter, som vil have plads til blot 248 personer ombord, fordelt på 149 suiter – heraf bliver 2 suiter til penthouse suiter.

Bkibet vil have både soldæk bagerst, spa ombord og michelinkokke i køkkenet. Det er altså ikke hr. og fru Jensen der tager på disse krydstogter, men derimod den absolutte elite der vil være ombord.

Destinationerne er endnu ikke offentliggjort, dog nævner Ritz-Carlton i deres pressemeddelelse, at det vil være “intime” og “specielle” destinationer –  dermed må man forvente eksklusive og måske uopdagede destinationer i forhold til resten af turistsegmentet.

Krydstogterne vil blive sat til sag i maj 2018, og den færste yacht bliver leveret i 2019. Først til maj afsløres det hvorvidt man kan booke ophold ombord med point. Dog vil pointprisen garanteret være så tårnhøj at de fleste ikke vil have råd til den.

Krydstogerne vil være imellem 7 og 14 dage lange. Læs mere i pressemeddelelsen. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *