Fødselsdag på Ritz-Carlton Millenia Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore er en af ​​mine absolutte yndlingsbyer og en by, jeg stadig vender tilbage til. I år rejste jeg rundt i Sydøstasien omkring min fødselsdag. Det var derfor let at vælge, hvor jeg skulle holde festen.

Singapore har mange førsteklasses hoteller, hvilket gør det vanskeligt at vælge. Det var desto sjovere at blive inviteret til Ritz-Carlton Millenia Singapore. Dette er helt klart et af Singapores bedste hoteller og har sandsynligvis byens bedste udsigt over Marina Bay.

Fødselsdag med udsigt

Ritz-Carlton Millenia Singapore ligger i hjertet af den berømte Marina Bay, inden for gåafstand fra nogle af Singapores mest populære attraktioner. Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Gardens by the Bay og Merlion Park er også i nærheden. Hotellet ligger kun 30 minutters taxakørsel fra lufthavnen.

Jeg ankom til hotellet om eftermiddagen og blev varmt modtaget af personalet. Allerede i lobbyen bemærker du hotellets unikke kunstsamling. Ritz-Carlton Millenia Singapore har mere end 4.200 værker udstillet fra kunstnere som Frank Stella, Dale Chihuly og Andy Warhol. Som et kombineret hotel og kunstgalleri tilbyder Ritz Carlton Millenia daglige rundvisning på hotellet.

Club Deluxe-rom

Under mit ophold havde jeg fornøjelsen af ​​at bo i et Club Deluxe-rum, som ikke kun giver mig adgang til den eksklusive Ritz-Carlton Club, men som også har en enestående udsigt over Marina Bay. Rummet har et tidløst design og farvevalget er forskellige toner af beige og lyst træ.

Hotellet havde endda husket min fødselsdag! Der var en lykønskning med “Happy Birthday” i vinduet. Jeg fik også en lille velkomstgave: Frugt, en lille kage og en flaske med deres signatur champagne

Et af højdepunkterne i Club Deluxe-værelserne er badekaret med Singapores bedste udsigt.

Hotellets butlerservice fyldte badekaret, der naturligvis fik den perfekte kombination af vand og skum. Badeværelset er større, end jeg havde forventet. Ud over det vidunderlige badekar har badeværelset også en stort bruser og rigelig med plads til din kosmetik ved håndvasken.

The Ritz-Carlton Club

Den eksklusive Ritz-Carlton Club ligger på 32. etage. Her har kun gæster med klubværelser eller suiter adgang. Naturligvis har Ritz-Carlton Club også en fantastisk udsigt over Marina Bay, så vinduespladserne er meget efterspurgte.

En dejlig detalje her er værelset med malestativet, hvor gæsterne i overensstemmelse med hotellets kunstneriske profil, kan tegne udsigten over Marina Bay. Faktisk brugte flere af gæsterne denne mulighed, men da jeg ikke er har et særligt kunstnerisk talent, overlod jeg dette til andre gæster.

Er der noget, du ikke behøver at bekymre dig om som gæst på Ritz-Carlton Club, så er det adgang til mad og drikke. I løbet af dagen er der fem forskellige serveringer:

  • 06:30 – 10:30: Morgenmad
  • 11:30 – 14:00: Frokost
  • 14:30 – 16:30: Eftermiddags te
  • 17:00 – 20:00: Middag og cocktails
  • 20:30 – 22:30: Desserter og likør

Du behøver ikke at gå tørstig fra loungen. Sodavand, juice og kaffe er tilgængelige hele dagen ligesom øl, vin og to forskellige typer champagne. Skål!

Udsigten fra Ritz-Carlton Millenia Singapore er i sig selv en god start på dagen, men en god morgenmad hjælper også. Loungen har en stor morgenbuffet med et godt udvalg af varme og kolde retter, frugt og søde delikatesser. Æg tilberedes lige som du ønsker.

Der er heller ikke noget at udsætte på middagsbuffeten. Det er en stor buffet med salater og kolde retter. Desuden tilbereder kokken varme retter ved komfuret. En af ​​dagene under mit ophold blev der serveret en fantastisk seafood risotto med safran.

Når det er sagt, er det bedste ved Ritz-Carlton Club nok at nyde solnedgangen over Marina Bay med et glas vin eller Champagne.

Servicen på Ritz-Carlton Club er perfekt, da du også har samme høje standard på resten af ​​hotellet. Personalet er venligt, høfligt og opmærksom. Glassene når sjældent at blive tomme. Andre fordele ved klubværelser på dette hotel inkluderer gratis butlerservice, som serverer gratis kaffe og te på dit værelse hele dagen. Hertil kommer Club Limousine, der giver gratis kørsel til Marina-området.

Swimmingpool og spa

Efter en tur i “Gardens by the Bay” kan du slappe af i hotellets poolområde. For et by-hotel har poolen en overraskende størrelse. Den er så stor at du har mulighed for at tage en seriøs svømmetur. Hertil kommer at selve området omkring poolen har så meget plads, at det aldrig at føles overflydt. Der er også tilstrækkeligt med liggestole til alle, hvilket ikke altid er en selvfølge.

På samme etage som swimmingpoolen ligger også Ritz-Carlton Spa, som er det første i Asien, der har åbnet et partner spa med luksus mærket La Mer. Dette spa tilbyder blandt andet behandlinger, der fokuseret på nakke og skuldre. Denne 30 minutters massage er specielt målrettet til forretningsrejsende. Et andet specialtilbud er parmassage ledsaget af levende cello musik.

Mad og drikke

Foruden den eksklusive lounge har Ritz-Carlton Millenia Singapore flere andre restauranter og barer. En af disse er naturligvis placeret ved poolen. I stueetagen finder du Chihuly Lounge, som er perfekt til eftermiddagste og enkle retter og cocktails om aftenen. Den meget stilfulde restaurant Colonade lokker hele dagen med et alsidigt køkken og smukt designede opholdsområder. Hvis du er til kantonesisk mad, er du på det rigtige sted i Restaurant Summer Pavillion, der for tredje år i træk har fået en Michelin-stjernen.

Denne artikkelen er skrevet i forbindelse med en pressetur organiseret af Ritz-Carlton Hotels & Resorts. Alle vurderinger er journalistens egne.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Club Lounge

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Ritz-Carlton Millenia Singapore er uden tvivl et af de allerbedste hoteller, jeg har boet på. Og tager man udsigten over Marina Bay i med i vurderingen, er det nok det allerbedste. Jeg anbefaler hotellet på det varmeste til alle, der kan unde sig selv en fantastisk oplevelse. Du bør tage et Club room, hvor du har den storslåede udsigt over Marina Bay og adgang til den eksklusive Ritz Carlton Club. Det er en væsentlig del af oplevelsen. Det er selvfølgelig ikke et billigt hotel - men det er alle pengene værd.

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *