Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På jagt efter Oslos bedste Nordic Choice-hotel er turen denne gang kommet til et kort ophold på Clarion Collection Hotel Folketeateret

Denne anmeldelse er baseret på to forskellige ophold i samme værelseskategori med cirka en uges mellemrum. Der var nogle forskelle mellem de to værelser, men de andre faciliteter er naturligvis de samme. Vi testede også Clarion Collection Hotel Folketeateret sidste efterår. Sidst i artiklen er link til andre anmeldelser af Nordic Choice hoteller.

Beliggenhed

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger i Folketeater-passagen på Youngstorget. Herfra kan du gå til Oslo Spektrum, Oslo City og Oslo Central Station på få minutter. Placeringen er central, og mange af Oslos attraktioner ligger i gåafstand fra hotellet. Der er også god adgang til offentlig transport.

Indtjekning og førstehåndsindtryk

Hotellet blev totalrenoveret for 10 år siden, og det indre af lobbyen ser stadig ret frisk og moderne ud med spændende kunst og moderne møbler.

Foto: Nordic Choice Hotels

Der var ingen kø, da jeg ankom, og jeg blev hurtigt tjekket ind og tildelt nøglen af ​​et smilende og venligt hotelpersonale. Jeg havde reserveret et standard dobbeltværelse, men som guldmedlem i Nordic Choice Club fik jeg tildelt et Superior-værelse på øverste etage på hotellet. Den opgradering er jeg bestemt tilfreds med.

Værelset

Sammenligningen er ikke helt fair, da der er to forskellige værelseskategorier, men jeg vurderer faktisk dette værelse bedre, end jeg havde på Clarion The Hub. Indretningen er mere efter min smag, der er bedre plads, luften føles friskere, og der er ikke så varmt.

Sengen er behagelig at sove i og madrassen var tilpas. Hverken for hård eller for blød. Puderne har normal størrelse. Derudover er værelset indrettet med en sofa, skrivebord og de fleste af de bekvemmeligheder, man kan forvente på et hotel. Jeg savner dog muligheden for at lave en kop kaffe.

Et ekstra plus er, at dette hjørneværelse har en stor balkon med udsigt over byen. WiFi fungerede problemfrit både på værelset og i resten af ​​hotelområdet.

Badeværelset er ganske rummeligt. Det første værelse, jeg fik tildelt, har et badekar med bruser, mens der i det andet rum kun er en bruserkabine. Personligt foretrækker jeg sidstnævnte. Som alle andre Clarion-hoteller har man produkter fra Rituals i badeværelset.

Mad og drikke

En af de ting, jeg virkelig kan lide ved Clarion Collection-hotellerne, især når du er på forretningsrejse, er “lounge-adgang” for alle gæster. Eftermiddags slik og aften måltider er altid inkluderet i prisen. Det er meget let at få et enkelt måltid uden at forlade hotellet. Menuen varierer fra dag til dag, og oftest er den serverede mad både sund og velsmagende.

Foto: Nordic Choic Hotels

Morgenbuffet på Clarion Collection Hotel Folketeateret når ikke helt The Hub. Buffeten har et stor udvalg. Restauranten har også masser af plads, og det var aldrig et problem at finde et sted og sidde.

Faciliteter

Clarion Collection Hotel Folketeateret har et stort og veludstyret fitnesscenter med stort set alt hvad du har brug for. Udstyret er måske ikke så moderne som The Hub.

Priser og booking

Mit værelse var reserveret cirka en uge før vores ophold. En gennemsnitlig værelsespris på 1.282 NOK, vil jeg sige, er helt OK. Værelset blev reserveret direkte fra Nordic Choice Hotels websted og betalt med Nordic Choice Club MasterCard for at få maksimal optjening af point.

Se også disse anmeldelser:

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin og bragt på vores norske søsterside

Forsidefoto: Nordic Choice Hotels

Overblik

Pros

+ Store værelser
+ Balkon
+ Godt fitnesscenter
+ God mad

Cons

- Ingen spesielle

Service

Beliggenhed

Værelse

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg kan godt lide Clarion Collection Hotel Folketeatret. Værelserne er store, pæne og rene, maden er god, og fitnesscentret tilbyder alt jeg har brug for. Derudover er placeringen universelt god. For mine to bookinger, som denne anmeldelse er baseret på, er der heller ikke noget at sige om prisen. Efter min mening har Nordic Choice Hotels det bedste loyalitetsprogram for de nordiske hoteller med Nordic Choice Club .

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *