Samlet oversigt: Disse hotelprogrammer forlænger status

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De forskellige hotelkæder har valgt lidt forskellige løsninger på, hvordan de vil håndterer medlemmernes status i disse Corona tider, hvor vi rejser mindre – og dermed også får svært ved at optjene status.

Nu har de fleste hotelkæder informeret medlemmerne af deres loyalitetsprogrammer, hvordan de håndtere problemerne med at opnå status i disse Corona tider. Langt de fleste forlænger gyldigheden af den opnåede status med et år (enkelte endda med 2 år). Dette er naturligvis godt nyt for medlemmer, der allerede har status.

Men for nye medlemmer eller rejsende, der har set frem til at optjene en højere status i løbet af 2020, så er der ikke meget at hente i en forlængelse af eksisterende status. Enkelte hotelkæder har sænket grænserne for at optjene i løbet af 2020, hvilket naturligvis gør det lettere at optjene status på blot 9 måneder (eller måske kortere tid).

Denne artikel beskriver situationen i dag. Med den hurtige udvikling i ændringer af rejserestriktionerne, kan de forskellige hotelkæder ændre deres tilbud. Hvis oplysningerne har afgørende betydning for dine hotelreservationer, vil vi opfordrer til, at du tjekker informationerne på hotelkædernes hjemmeside, før du reserverer værelse.

Vi har tidligere lavet en oversigt over, hvordan flyselskaberne håndterer situationen. Det kan du læse mere om her. Nu er tiden så kommet til en oversigt over, hvad de forskellige hotelkæder gør.

Accor Live Limitless

Medlemmer af Accor Live Limitless, der er bosat i Kina, får deres nuværende status forlænget med endnu et år. Dermed gælder den aktuelle status indtil udgangen af 2021. Alle andre kan beholde deres nuværende medlemsstatus, når de i løbet af 2020 blot optjener halvdelen af de point eller nætter, der normalt kræves for at kvalificere til den status. Dette har vi tidligere skrevet om i denne artikel.

Best Western Rewards

Alle medlemmer med status får denne forlænget til udgangen af januar 2022.

Hilton Honors

Alle Hilton Honors medlemmer med en status, der skulle udløbe ved udgangen af marts 2020, får denne forlænget indtil udgangen af marts 2021. Alle sølv-, guld- og diamantmedlemmer får deres nuværende status forlænget indtil udgangen af marts 2022. Vi har tidligere skrevet om detaljerne i denne artikel.

IHG Rewards Club

IHG Rewards Club har reduceret optjeningskravet til status med mindst 25%. Det betyder, at man kan optjene guldstatus med 7.000 point eller 7 overnatninger, Platinum kræver 30.000 point eller 30 overnatninger og Spire Elite kræver 55.000 point eller 55 overnatninger.

Marriott Bonvoy

Marriott har meddelt, at det vil forlænge medlemmers status indtil februar 2022. D.v.s., at den status, som du kvalificerede dig til i 2019, gælder både for 2020 og 2021 (og naturligvis de første måneder af 2022, som jo bruges til at registrere de sidste overnatninger i 2021 og sende medlemskort ud). Du kan læse mere her.

Nordic Choice

Gyldigheden på alle medlemsniveauer udvides med et år. Hvis din periode egentlig skulle være til juni 2020, varer den nu i stedet til juni 2021. Beslutningen har tilbagevirkende kraft fra februar 2020. Hvis du er blevet nedgraderet i denne tidsperiode vil du blive opgraderet igen. Du kan læse vores artikel om Nordic Choice håndtering af Corona krisen i denne artikel.

Radisson Rewards

Radisson Hotel Group vil forlænge gyldigheden af det nuværende medlemsniveau op til februar 2022. Med andre ord beholder du den status, du har i dag i et ekstra år, uanset om du kvalificerer dig eller ej i løbet af dette år.

Shangri La Golden Circle

Der er også positive nyheder til medlemmer af Shangri La Golden Circle. Status forlænges indtil udgangen af 2021.

World of Hyatt

World of Hyatt tilbyder en generøs forlængelse af status. Den status, du havde pr. 31. marts, 2020, forlænges til udgangen af februar 2022. Vi har tidligere beskrevet det i denne artikel.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside www.insideflyer.deHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *