Nordic Choice Hotels og Clarion Collection tager føringen i at blive verdens første ”hygge” hotel(kæde)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Clarion Collection var den første kæde ejet af Petter A. Stordalen i 1990’erne. Kæden blev derefter kaldt Home Hotels, som derefter blev ændret til Clarion Collection.

Nu tager Clarion Collection føringen med et unikt industrikoncept, der bruger det velkendte skandinaviske udtryk “hygge” som platform. Kæden har også udnævnt en ”Director of Happiness” som har ansvaret for at udvikle konceptet og implementere det blandt de ansatte.

Forskning viser, at de fleste mennesker forsøger at flygte fra altid at være “på”. I modsætning til tidligere søger vi at “udigitalisere” vores liv og forsøge at finde oaser af ro, der tilbyder ægte afslapning.
Clarion Collection-kæden styrker nu sin position til at skabe disse afslappende rammer og vil nu også tilbyde ”hygge-oplevelser” på alle sine 49 hoteller. Konceptet blev lanceret 1. oktober 2019.

Clarion Collection-kæden har altid haft en speciel plads i mit hjerte, da det var min første, men også fordi næsten alle hoteller er beliggende i historiske bygninger, der hver fortæller sin egen unikke historie.
Clarion Collection og ‘hygge’ føles som det perfekte match, da ‘hygge’ er en filosofi og livsstil, der er helt i tråd med det kæden repræsenterer. Et eksempel er det unikke madkoncept med ”fika” og et aftenmåltid, som ingen af ​​de andre hotelkæder tilbyder fuldt ud.

Petter Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Hygge er en filosofi og livsstil

“Hygge” er en filosofi og en livsstil, der handler om at tilføje varme og glæde til sit liv. Hos Clarion Collection betyder “hygge” at sikre levering og kvalitet, både hvad angår produkter og service.

Det populære madkoncept, der giver gæsterne mulighed for at nyde morgenmad, “fika” og et aftenmåltid er blevet opgraderet. Musikken er omhyggeligt valgt, og belysningen samt farverne er blevet justeret for at skabe plads til maksimal nydelse og afslapning.

Ordet ’hygge’ var det næstmest populære ord efter ’Brexit’ i Oxford English Dictionary i 2016. Der er nu mere end 5 millioner hits på ‘hygge’ online. Det er derfor et emne, der tydeligt engagerer folk og fremkalder positive følelser. Vi har altid haft ’hygge’ og planlægger nu at justere vores tilbud til at blive endnu bedre til at imødekomme vores gæsters behov.

Vi har hentet en masse inspiration fra forsker Meik Viking, som er administrerende direktør for Happiness Research Institute. Derudover har vi talt med forfatteren af The Little Book of Hygge, der har solgt mere end 1 million eksemplarer og er oversat til 26 sprog.

Meik, der ofte er blevet tilkaldt som ekspert og som taler internationalt, rejser hyppigt. Det syntes derfor åbenlyst for os at konsultere med ham før lanceringen.

Øyvind Alapnes, kædedirektør for Clarion Collection Hotel.

Clarion Collection har 20 hoteller i Norge, 28 i Sverige og et enkelt i Riga. Alle hoteller er centralt beliggende og mere end halvdelen af ​​dem ligger i toppen på TripAdvisor. Morgenmad, eftermiddags ‘fika’ og samt aftensmad er inkluderet på flere af Clarion Collection-hotellerne.

Kilde samt forsidebillede: Clarion Hotels/MyNewsDesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *