Rejse Deal: Billig vinterferie i varmen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kulden og mørket har ramt os og du tænker måske på en tur til varmen i vinterferien. Der er forsat gode muligheder for at tilbringe uge 7 i varmen og med solskin.

Ferie i Miami

Miami Beach – foto: Pixabay

Der er forsat gode priser med Star Alliance selskaberne til Miami.

Ferie i Dubai

Dubai – Foto: Jumpstory

Med en gennemsnittemperatur på over de 20 grader er Dubai bestemt en god mulighed. En direkte flyvning med Emirates koster i uge 7 omkring 4-5.000,- kroner. Men er du lidt fleksibel, så kan du komme med Aeroflot for kun 2.026,- kroner. Det giver en del ekstra penge til hotellet.

Husk også at kigge på Ras Al Khaimah. som ligger nord for Dubai. Det tager kun godt 45-60 minutter i bil at komme dertil. Priserne er op til 30% billigere end i Dubai, så bestemt en mulighed.

Ferie i Thailand

Thailand. Foto: Jumpstory

Vi kommer ikke uden om Thailand. Men det er en dyr destination i vinterferien. Der er rigtig mange som gerne vil tilbringe vinterferien netop der, og det tvinger prisen op.

Aeroflot igen er billigst lige nu med en pris for 3.532,- kroner, men skal det være lidt bedre service, så kan I komme afsted med Qatar Airways for 3.920,- kroner.

Ferie i Los Angeles

Venice Beach – Los Angeles. Foto: Pixabay

Er du til en ferie på den amerikanske vestkyst er Los Angeles en god mulighed. Du kan også forsat komme direkte til Los Angeles med SAS. Det sker efter de flyttede ruten fra Stockholm og til København. Det kan du få gavn af og komme afsted for 3.150, kroner.

Klar til at købe din vinterferie

Så skal du bare klikke på dette link eller de ovenstående priseksempler.

Du kan også søge videre fra boksen herunder: