Nyt fra Marriott: The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Boutiquehotellet The Slaak Rotterdam, har 74 værelser og holder til i den fredede bygning “Het Slaakhuys”, der blev bygget i 1952. Indtil 1976 husede bygningen redaktionen på den indflydelsesrige avis ‘Het Vrije Volk’. Dette afspejles også i designet af hotellet. Hotellet ligger i det dynamiske boligområde Kralingen, ikke langt fra byens centrum. Markedshallen, terninghusene og den gamle havn i Rotterdam ligger inden for gåafstand.

Hotellet er med i sammenslutningen “Tribute Portfolio Hotel”, der er en del af Marriott International. Hotellets gæster vil derfor kunne optjene point i loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy.

Tribute Portfolio is an exceptional collection of independent hotels and resorts with unique personalities and spirit

Marriott International

Hotellets indretning er designet af det hollandske arkitektfirma HDVL Designmakers, der er specialiseret i at tegne hoteller. Hele huset er domineret af grønne og gule farvenuancer kombineret med klassiske materialer som marmor, træ og messing, som giver et strejf af halvtredserne. Den store lobby byder gæsterne velkommen med hyggelige kroge, møbler fra forskellige stilarter, der er perfekt sat sammen . I midten af det hele: En imponerende bronzebar.

Værelser & Suiter

De overdådige værelser er dekoreret med udvalgte, håndlavede møbler, inklusive massive træborde samt iøjnefaldende vægmalerier og 49-tommer tv. Du har mulighed for at tjekke ind på mobilen og bruge en elektronisk nøgle til værelset. 14 af Slaak Executive Rooms og Slaak Suites har balkon med en fantastisk udsigt over Rotterdam. Værelserne ligner nærmest et penthouse.

Musik, mad og drikke

Hotellet har planer om at blive en del af kvarterets kulturelle liv – og vil eksempelvis invitere til koncerter og musikevents. Det kunne være Jazz-aftener som i 30-ernes Kansas eller at samles om at høre de gode gamle vinyl-plader med koncerter, der er direkte optaget.

Avisen ‘Het Vrije Volk’ brugte skrifttypen Didot34. Denne har lagt navn til hotellets restaurant og bar, der også gerne skulle fungere som mødested. Husets små retter og de kreative cocktails tilberedes i det åbne showkøkken, hvor alle kan følge med.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside

Foto: © Marriott International

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *