Etihad Airways forlænger endnu en gang deres populære stop over kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skrev tilbage i juni, at Etihad Airways havde forlænget deres stop over kampagne så den gælder ophold frem til og med 31. december 2019. Nu er kampagnen forlænget endnu en gang, så du kan få op til to gratis nætter på hotel i Abu Dhabi indtil 31. juli 2020.

Langt de fleste rejsende kender Emirates og Qatar Airways. Knap så mange kender til Etihad Airways og det er lidt en skam. Både ud af Billund og Købehavn er Etihad et udmærket alternativ til en række destinationer i Asien og Australien. Ofte er der tilmed attraktive stop over muligheder i Abu Dhabi og selvom dette emirat ikke har samme massive udbud som Dubai, så kan du sagtens få tiden til at gå alligevel.

Sådan får du dine gratis nætter

For at kunne booke de op til to gratis nætter skal du først have købt en billet med Etihad Airways. Det er underordnet om du gør det direkte hos selskabet eller hos dit foretrukne rejsebureau. Din billet skal have minimum 24 timers ophold i Abu Dhabi på enten ud- eller hjemrejsen og du skal have købt billetten senest 1. marts 2020.

Du booker dernæst dine nætter via dette link og kan vælge mellem en række gode hoteller, blandt andet Dusit Thani Abu Dhabi og Courtyard by Marriott. På flere af hotellerne har du værelset 24 / 48 timer fra du tjekker ind.

Du kan ikke udnytte tilbudet hvis Abu Dhabi er din endelige destination.

Kilde og fotokredit: Etihad Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *