Danmarks mest præcise flyselskab, NORDIC Seaplanes, starter 2018 sæsonen op den 20. februar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter en kort vinterpause, hvor vandflyet har været til det årlige store serviceeftersyn i Schweiz starter, NORDIC Seaplanes sæsonen op igen den 20. februar.

Vi glæder os lige så meget som vores trofaste kunder gør til sæsonstart. Dette statement kommer fra kaptajn og direktør Lasse Rungholm, som forsætter med at sige at:

Flyet er netop hjemkommet fra Zimex i Schweiz. Her er vandflyet blevet skilt ad og gennemgået fra a til z, så det er klart til sæsonstart. Heldigvis fik vi ingen ubehagelige overraskelser, kun udskiftning af almindelige sliddele, som var helt forventeligt. Det er vi selvfølgelig utroligt glade for, og det beviser, at det er det rette fly, vi har valgt til ruten.

NORDIC Seaplanes blev Danmarks mest præcise flyselskab i 2017

99,2% af flyselskabets afgange afgik til tiden eller endda før, og selskabet flyttede over 12.500 passagerer i 2017 fordelt på 1.660 afgange.

Kaptajn og ejer af NORDIC Seaplanes er stolt af at være Danmarks mest præcise flyselskab i 2017.

Succesen kommer ikke bagpå kaptajn og direktør Lasse Rungholm:

Vi har lige fra dag 1 vidst, at hvis vi skulle få succes med vandflyruten mellem Aarhus og København, så skulle vi have fokus på præcision, sikkerhed og convenience, for vores primære målgruppe er erhvervslivet, der er meget afhængig af en stabil transportform, de kan regne med.

Erhvervslivet har taget utroligt godt imod ruten, og vi kan allerede nu se, at på mange af vores afgange populære afgange er der ofte udsolgt. Så derfor skal vi have et fly mere.

I januar 2017 søgte NORDIC Seaplanes de første tilladelser, og de fleste af myndighedsgodkendelser er på plads. Dog mangler der stadig en miljøgodkendelse fra København.  ”Før den er på plads, tør vi ikke anskaffe et fly mere. Væksten i 2018 skal komme fra andre tiltag”, konkluderer Lasse Rungholm.

Vækst via nye tiltag

Vejen til vækst i 2018 ligger i luften. Vi har allerede vedtaget at flyve de meget populære sightseeing ture over København og Aarhus men også over andre danske byer. Vores analyse viser, at der er et marked i en lang række af de østvendte jyske byer, og der er også planer om at flyve fra Frederikssund på Sjælland. Sightseeing turene flyves om lørdagen i sommerperioden, og der flyves 5-6 sightseeing ture fra hver by.

Desuden har vi allerede oprettet ruter både fra Aarhus og København til Folkemødet på Bornholm torsdag, fredag og lørdag i uge 24.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *