Rejse Deal: Rejs til New York med Star Alliance for 1.811,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De vildt billige flybilletter til USA og især til New York forsætter. I denne rejse deal kan vi give dig muligheden for at komme afsted for kun 1.811,- kroner for en returbillet, samt besøge både Toronto og New York på samme tur.

Denne rejse deal giver dig med mulighed for et stop at flyve til New York. Der er dog et længere stop i Toronto som krav for at den lave pris fremkommer. Så dette er en “2 for 1” rejse deal, da du kan bruge en eftermiddag i Toronto. I nedenstående eksempel er det 16 timers ventetid, men det er muligt at få denne op på tæt på 20 timer. Det giver en super mulighed for at se noget af Toronto.

Rejs til New York med Star Alliance for kun 1.811,- kroner for en returbillet.

Rejseperioden er enten mellem april og til juni eller mellem september og til oktober 2018.

Søg og bestil billetterne

Du skal søge efter priserne på den svenske del af Momondo. Det er der priserne er de laveste. Det virker ikke hvis du vælger den danske del af Momondo.

Kilde: Fly4Free

 

Kommentarer

 1. Emil siger

  Jeg har fundet nogenlunde tilsvarende fra Billund med KLM / Air France til under 2000 kr. Ingen lange stopovers, men til gengæld to stop på udturen, eller alternativt skift af lufthavn i Paris og så kun det éne stop. 16-23. oktober, men der er sikkert flere.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Emil,
   Ja – der er godt med billige billetter lige nu. Super at du har fundet noget fra Billund også og der er KLM jo stærke.
   Hilsen
   Henrik

   • Emil Hald siger

    Ja det er gode priser – desværre endnu ikke noget vildt godt til Miami / Cancun til sommer, hvilket jeg er på jagt efter .

     • Emil Hald siger

      Jeg var desværre ikke hurtig nok da der var billetter til NY for 2400 retur – i så fald kunne jeg have klaret mig med en returbillet derfra til Cancun for ca. 2500 oveni, men jo så også fået 4 rejsedage.

      Desværre har udvalget været meget begrænset – både for billetter retur til MIA eller CUN.

      Det endte i stedet med BLL – CUN d. 23. juli og FLL – BLL d. 13. august for 4850,- og så en enkelt fra CUN – FLL d. 8. august for 950,-. Alt i alt lidt dyrere, men nogenlunde ok afgange uden nogen stopovers med overnatning undervejs, og så kun 3 rejsedage.

      Der var også et andet alternativ til samme pris, hvor vi kunne komme af sted en dag tidligere, men så var der et stopover i NYC hvor vi skulle skifte fra JFK til EWR på 5t 25m – den form for stress havde vi ikke lige brug for.

      Jeg turde simpelt hen ikke vente med at bestille af hensyn til de absurd mange timer jeg så ville bruge på at tjekke billetter de næste måneder 😀 Så er det federe at bruge tiden på at planlægge rejsen i stedet.

      Lige en sidenote: Vi har ESTA fra et tidligere transit-ophold. Det er ikke udløbet, men skal vi ændre noget når vi denne gang skal opholde os i Miami i 5 dage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *