Norwegian vinder igen international pris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian er blevet kåret som «Value Airline of the Year» af Air Transport World, et førende internationalt luftfartsmagasin.

Norwegian har sat sine spor på det globale marked med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

chefredaktør for Air Transport World Karen Walker udtaler:

 Jeg vil lykønske koncernchef Bjørn Kjos og resten af hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponeret over det, selskabet har opnået, og Norwegians kontinuerlige innovation. Selskabet har bevist, at det at rejse langt kan gøres til en lav pris.

Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian udtaler:

Dette er en stor anerkendelse for os i Norwegian, og det ville ikke have været muligt uden alle vores dedikerede medarbejdere. Norwegian blev grundlagt for at kunne give alle muligheden for at flyve, og høj kvalitet til en lav pris er, hvad vi efterstræber at tilbyde de rejsende på alle markeder, vi går ind på.

Tidligere i år blev Norwegian kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk af SkyTrax World Airline Awards.  Norwegian blev også kåret som Årets flyselskab af CAPA – Center for Aviation i september

Magasinet Air Transport World uddeler priser årligt til forskellige aktører i luftfartsbranchen, og prisen til Norwegian uddeles i Dublin den 28. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *