Danske Hoteller har 30 års jubilæum og giver 30% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danske Hoteller har lige nu et tilbud med 30% rabat. Når der er begrænsninger og usikkerhed på rejser til udlandet, er det er oplagt at finde en alternativ ferie i Danmark.

Mange af vore læsere vil gerne tage på ferie. Men det er svært at planlægge ture til udlandet lige nu. Derfor er det oplagt at tage på en week-end eller et road-trip i Danmark. Danske Hoteller kan fejre 30 års fødselsdag og giver derfor lige nu 30% rabat.

Danske hoteller A/S har 23 gode hoteller og kroer rundt omkring i Danmark. De fleste af hotellerne ligger i Jylland (fra Sønderborg-kanten tæt på den dansk-tyske grænse til Brønderslev i Nordjylland. Fra Ribe og Ringkøbing i vest til Grenå i øst). Men der er også et enkelt hotel på Fyn og et par hoteller på Sydsjælland. Nogle af hotellerne tilbyder wellness ophold, mens andre er gode udgangspunkter for en week-end i en dansk købstad eller vandreture i naturen.

Wellness på Golf Hotel Viborg. © Danske Hoteller

Jubilæumstilbuddet

For at bruge tilbuddet skal du reservere dit ophold på Danske Hotellers hjemmeside. Du skal indtaste rabatkoden “jubi30”, når du reserverer din overnatning. Det giver 30% rabat på “Dagens pris” for en overnatning i standardværelse med morgenmad. Dit ophold skal slutte senest ved udgangen af december 2020.

Vi har tidligere skrevet om koncernen, da den udbød aktier til nye investorer. Du kan finde denne artikel her.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver person og familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder både for ferieophold og forretningsrejser.

Forsidefoto: Golf Hotel Viborg. © Danske HotellerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *