Endeligt: SAS bekræfter opstarten af første Kina rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 29. september er det igen muligt at flyve direkte fra Skandinavien til Kina med SAS. Der har ikke været direkte flyvninger siden 31. januar, men SAS har fået godkendelse af de kinesiske myndigheder og åbner nu ruten fra København til Shanghai med en ugentligt frekvens. 

Åbningen af ruten er vigtig for samhandel. SAS vil med genåbningen af ruten imødekomme den efterspørgsel der er for erhvervsrejser og transport af varer mellem Skandinavien og Kina. 

Også opstart af Beijing

I slutningen af oktober planlægger SAS også at genstarte trafikken til Beijing forudsat at SAS opnår myndighedernes godkendelse.

Vi har tidligere skrevet at Kina har åbnet op for at Danmark kan flyve til Beijing igen. Så vi forventer at SAS opnår myndighedernes godkendelse til at få startet denne rute op igen.Endelig gang i Airbus A350’erne

SAS vil flyve Shanghai-ruten med den nye Airbus 350.Det moderne fly betyder, at SAS kan tilbyde en unik rejseoplevelse. Flyet reducerer brændstofforbruget betydeligt med op til 30 procent lavere CO2-emissioner end tidligere tilsvarende fly. 

SAS øger antallet af destinationer løbende

SAS flyver i øjeblikket til 75 destinationer og har op til 380 flyrejser om dagen. SAS følger markedsudviklingen hver uge og er parat til at øge trafikken, når rejserestriktioner ændres og efterspørgslen efter rejser øges. Se hele vores trafikprogram her 
 
Da der stadig er usikkerhed om restriktioner, og der sker ændringer i rejsevejledninger, giver SAS rejsende mulighed for at veksle en planlagt rejse / billet til en SAS Travel Voucher op til 16 dage før afgang til alle internationale destinationer indtil 15. januar 2021.  Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *