Danske Sunclass Airlines bliver kåret til Europas bedste flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I sidste uge blev det danske charterflyselskab Sunclass Airlines, med base i København, kåret som Europas bedste foran store etablerede selskaber som SAS, Norwegian og Finnair.

Kåringen skete ved rejsebranchens egen ’Oscar-galla’, den svenske Grand Travel Award arrangeret af branchemagasinet Travel News. Prisen uddeles hvert år i Stockholm.

Administrerende direktør for Sunclass Airlines, Torben Østergaard, siger:

Vi er ekstremt stolte over, at vores flyselskab, der er oppe mod store etablerede ruteflyselskaber, vinder prisen som Europas bedste. Vi ved, at vores gæster er meget tilfredse med at flyve med os, og vi bestræber os dagligt på at levere en god oplevelse fra vi møder gæsterne i lufthavnen, og til de ankommer til destinationerne.

Torben Østergaard, administrerende direktør for Sunclass Airlines.
Grand Travel Award 2022. Sunclass Airlines vinder bedste flyselskab i Europa. Kilde: Sunclass Airlines / PR

Torben Østergaard understreger, at selskabets mission er at give gæsterne ombord en følelse af, at ferien starter, når de træder ombord på flyet. Og at dette arbejde nu også bliver anerkendt med så flot en pris, gør teamet både stolte og meget motiverede for at fortsætte arbejdet med at leve op til gæsternes høje forventninger, siger Torben Østergaard.

Udelukker ikke, at charterflyenes lavere CO2 udledning pr. passagerkilometer også spiller ind på nomineringer

Torben Østergaard mener, at en af grundene til at der i år er hele to charterflyselskaber nomineret til bedste flyselskab, godt kan være klimarelateret, idet flyselskabernes fokus på ansvarlighed betyder mere og mere for passagerne. Torben Østergaard fremhæver, at der i selve charterfly-konceptet er faktorer, der gør, at man ofte har en lavere CO2 udledning pr. passagerkilometer. Han siger: ” I og med at vi flyver direkte fra a til b uden mellemlandinger i langt de fleste tilfælde, og at vi tilmed fylder vores fly gør, at vi kan holde CO2 udledningen pr. passagerkilometer lav sammenlignet med branchen generelt”.

Torben Østergaard tilføjer desuden, at de i Sunclass Airlines har sat sig nogle ambitiøse klimamål om at reducere CO2 udledningen med 25 procent inden udgangen af 2030 med et mål om nuludslip i 2050. Dog pointerer Torben Østergaard, at det allervigtigste for passagerne stadig er, hvor enkelt og gnidningsfrit ens flyrejse er, og den høje service man får ombord, og det er begge områder, der er meget højt prioriteret hos Sunclass Airlines.

Nomineret i kategorien “Bedste europæiske flyselskaber” var også Air France, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss, TUIfly Nordic samt Turkish Airlines. Spies’ søsterselskab i Sverige, Ving vandt prisen som årets Rejseselskab.

Se mere om prisen her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *