Norwegian vandt tre priser ved Grand Travel Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Siden 1995 har den norske rejsebranche kåret sine favoritter ved Grand Travel Awards. Ved dette års arrangement, der fandt sted i Oslo torsdag aften, vandt Norwegian priserne som Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab Indenrigs. Norwegians koncerchef Geir Karlsen blev hædret med prisen som Årets Leder.

Norwegian er i dag det største norske flyselskab, og er et af Europas ledende lavprisselskaber med mere end 4000 ansatte. Selskabet tilbyder et omfattende rutenetværk mellem de nordiske lande og destinationer i Europa, og opererer fra baser i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Spanien. Ciriums luftfartsstatistik for 2022 viste for nyligt, at Norwegian var det mest punktlige flyselskab i Norden og i den absolutte top på europæisk plan.

– Det er en rigtig dejlig pris at modtage! Selvom det er sjovt at blive hædret på denne måde, vil jeg gerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det stærke sammenhold, vi har på tværs af afdelinger, nationaliteter og baser, er afgørende for, at vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Og så er det jo ekstra sjovt at modtage en pris fra rejsebranchen selv.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Årets Europæiske Flyselskab og Årets Flyselskab indenrigs

– Tusind tak til alle, der har stemt på os. Vi er meget taknemmelige for anerkendelsen. Det fortæller os, at både kunder, der flyver med os, og folk i rejsebranchen sætter stor pris på vores rutenetværk, de gode priser og ikke mindst vores gode punktlighed, hvilket vi ved er vigtigt for vores kunder.

Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.
Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 fejrede Norwegian sit 20-års jubilæum. Siden opstarten har mere end 300 millioner passagerer fløjet med selskabet. Siden den gang har Norwegians vigtigste opgave været at tilbyde flybilletter til rimelige priser til alle, og at lade folk flyve med mere valgfrihed på rejsen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *