Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Endnu en uge er nu afsluttet i form af uge 2.

I vores “Ugen der gik…” giver vi en hurtig opdatering på de nyheder, som ikke fandt plads i en af vores daglige artikler. Det er med til at give dig et endnu bedre overblik om netop ugen der gik.

Wizzair lukkede baser:

Wizzair er et flyselskab i voldsom vækst i denne tid og dog. Wizzair har i ugens løb valgt at lukke selskabets baser i Cardiff, UK. og i Bacau Romænien. Foruden baselukningerne har Wizzair øget tilstedeværelsen i Italien på baserne i Rom Fiumicino og Milano Malpensa.

Ryanair lukkede Bruxelles base

Som følge af stigende lufthavnsafgifter i Bruxelles, har Ryanair valgt at lukke deres base i Bruxelles hoved lufthavn Zaventem. Ryanair vil fra Zaventem operere 12 ruter, hvorimod den større Ryanair base i Charleroi vil være upåvirket af lukningen af basen i Zaventem. Lufthavnen i Charleroi vil i sommeren 2023 have 109 flyruter fra det irske lavprisselskab.

Delta i for tidlig landing i Amsterdam

En maskine fra Delta Air Lines ankommende fra Detroit, var tidligt fredag morgen involveret i en mindre Hændelse i Amsterdam Schiphol lufthavnen. Flyet en Airbus A330 på rute DL143, landede i Amsterdam ´kort før landingsbanens begyndelse, hvilket kostede et par landingslys og en lukning af bane 22.

easyJet med ny europæisk hangar

Lavprisselskabet easyJet, tog torsdag morgen en ny hangar i Berlin Brandenburg lufthavnen i brug. Det speciale ved denne ibrugtagelse er at det er selskabet første hangar uden for Storbritannien. Hangaren vil kunne rumme 4 fly.

Sammenstød lukkede lufthavne

Grundet de voldsomme uroligheder der for tiden forekommer i Peru. Lufthavnene der er blevet lukket omhandler Ayacucho, Jaén og Juliaca.

Flypassager anholdt i Kastrup

En tilfældig stikprøvekontrol i CPH, viste sig at give gevinst. En passager der benægtede at have 4,1kg narkotika på sig, blev anholdt på stående fod.

Bonza fik tildelt AOC:

Det forholdsvise nye lavprisselskab “Bonza” i Australien har fået tildelt sin AOC. Et specielt tildelt Team fra CASA (Civil Aviation Safety Authority) har arbejdet med Bonza, siden selskabet ansøgte om AOC.

Emirates med “Wifi nyhed”

Vi skal ikke mere end tilbage til i tirsdags før airBaltic lancerede Internet fra SpaceX ombord på deres flyvninger. Dagen efter den 11, var Emirates ligeledes ude og meddele at selskabet vil installere højhastighedsinternet på selskabets kommende Airbus A350 fly.

VietJet annoncerede Melbourne

Kender du VietJet? VietJet er et lavprisselskab i Asien, ligesom eksempelvis Wizzair er i Europa. VietJet, har nu annonceret at selskabet nu går ind på det australske marked med flyvninger fra Ho Chi Mihn City. Ruten vil operere i første omgang 3 gange om ugen.

Nyrenoveret lounge byder velkommen.

Kina genåbnede som bekendt sine grænser den 8 April, hvilke vi på InsideFlyer også skrev om. Hvad vi derimod ikke skrev om, er at China Eastern har renoveret sin lounge på Hongqiao International, i Shanghai.

Boeing 737MAX atter i luften i Kina.

Fredag den 13, var dagen hvor kinesiske selskaber atter begyndte at sende Boeing 737 MAX flyene i luften. Flyene har været grounded siden de 2 ulykker med flytypen tilbage i 2019. Det første selskab til atter at tage typen i brug var China Southern Airlines.

Kan være et billede af landkort, himmel og tekst, der siger "CZ3960 /CSN3960 China Southern Airlines flightradar24 flightradar24 LIVE RTRAFFIC Zhengzhou CWong CAN GUANGZHOU ST(UTC+08:00) Hefei CGO ZHENGZHOU +08:00) SCHEDULED 12:25 ACTUAL SCHEDULED Wuhan 12:45 14:55 ESTIMATED ANHUI 00:04 ago 1,247 km More CZ3960 information AIRCRAFT TYPE (B38M) Boeing 737 MAX 8 IANGXI COUNTRY OF REG. REGISTRATION B-1206 SERIAL NUMBER (MSN) 63245 AGE (OCT 2017) 5years Recent B- 1206 flights view Route Follow Nanning GUANGXI Share ㅇㅇㅇ More CSN3960 UANGDONG Dongguan"
China Southern var det første selskab til at tage flyene i brug: foto: Screendump Flightradar 24:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *