Zleep Hotels overtog søndag et nyt hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Niels Juel skifter søndag navn til Zleep Hotel Køge og bliver dermed en del af Zleep Hotels’ efterhånden store hotelportefølje. En portefølje der nu rummer hele 15 hoteller i norden. Som led i rebrandingen er en omfattende modernisering og udvidelse af hotellets værelseskapacitet igangsat.

Det er nu godt otte måneder siden, at Zleep Hotels kunne løfte sløret for kædens kommende franchisehotel i Køge, og nu er dagen endelig kommet, hvor Zleep Hotels overtager drift og salg. Dagen har været længe ventet, ikke mindst af Hotel Manager Lene Haslund:

Jeg har set frem til denne dag med stor glæde. At blive del af en større koncern, der ligger inde med effektive distributions- og driftsværktøjer samt stærke kompetencer og ressourcer inden for blandt andet salg og markedsføring, er netop hvad vi har brug for, da det skaber grobund for øget vækst. Køge er en fantastisk destination, som jeg kender ganske godt, og Zleep er et rigtig godt produkt, der egner sig perfekt til byen.

Lene Haslund, Hotel Manager på Zleep Hotel Køge.

For at udvinde lokationens store potentiale har franchisetager valgt at modernisere store dele af hotellet og samtidig fordoble værelseskapaciteten fra 50 til 100 værelser, hvilket en ændring i lokalplanen tillader.

I den tidligere nyhed slog hotelkædens administrerende direktør, Peter Haaber, da også fast, at en udvidelse er nødvendig, såfremt byen skal kunne favne det stigende antal gæster.

For at imødekomme behovet og ønsket om en udvidelse har Zleep Hotels valgt at omdanne hotellets restaurant og mødefaciliteter til hotelværelser samt at tilbygge en ekstra værelsesfløj.

Moderniseringen og udvidelsen forventes afsluttet senest primo 2024. Hotellet holdes åbent under hele moderniseringen.

Det nye Zleep hotel har adresse på Toldbodvej 20 i Køge.

Foto: Zleep Hotels / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *