Zleep Hotels fortsætter væksten med hotel i Køge

Havn Hotel Niels Juel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels tilføjer nu Hotel Niels Juel til kædens efterhånden store hotelportefølje. Selvom man endnu ikke ser Zleep Hotels’ logo på facaden, er der allerede lagt planer for en omfattende modernisering og udvidelse af hotellet frem mod 2023, afslører hotelkædens administrerende direktør.

Driften af Hotel Niels Juel overgik 1. september til franchisetageren af samme navn. I første omgang vil man fokusere på videreudvikling af hotellets mange fordele, før man overgår helt til Zleep Hotels’ kendte brand og koncept. Restaurant samt konference- og selskabslokaler bibeholdes under hele processen.

Vi ønsker at blive en naturlig del af Køge. Derfor har vi heller intet ønske haft om, at hotellet fra første dag skulle stå med et Zleep logo på facaden. Derimod vil vi i den kommende periode drive hotellet videre i det nuværende navn, ligesom mødefaciliteter og restaurant vil blive bibeholdt. På den måde sikrer vi os, at vi bygger videre på de dele, der allerede virker.

Peter Haaber, der er administrerende direktør i Zleep Hotels.

Stort potentiale i Køge

Frem mod 2023 vil vi så gradvist i samarbejde med franchisetageren implementere vores hotelkoncept. Det kommer til at ske i takt med, at det giver mening for vores gæster, for os og for byen, som vi nu er blevet en del af.

Peter Haaber, der er administrerende direktør i Zleep Hotels.

Sideløbende vil franchisetageren påbegynde en renovering og udvidelse af hotellet, således at langt flere kan komme til at nyde godt af hotellets mange muligheder. En nylig ændring i lokalplanen gør det nemlig muligt at udvide hotellet, og i 2023 forventer Zleep Hotels således at have udbygget værelseskapaciteten fra 50 til 100 værelser.

Vi ser et stort potentiale i den centrale placering midt i kultur- og erhvervsbyen Køge. Her er ikke langt til helt unikke seværdigheder. Og med byens udvikling de seneste år, ikke mindst som et væsentligt knudepunkt for togtrafikken, ser vi også frem til at kunne understøtte det lokale erhvervslivs stigende behov for at kunne byde nationale såvel som internationale gæster indenfor. En investering i en udvidelse giver altså rigtig god mening.

Peter Haaber, der er administrerende direktør i Zleep Hotels.

Hotel Niels Juel blev opført i 1989 i gammel pakhusstil med udsigt over den gamle lystbådehavn og har adresse på Toldbodvej 20 i Køge. Keld Olsen, der ejer hotellet, forbliver medejer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *