SAS udpeger Alexandra Lindgren Kaoukji som ny dansk pressechef

Alexandra Lindgren Kaoukji - SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alexandra Lindgren Kaoukji har haft opgaven som konstitueret dansk pressechef siden januar 2021, da den tidligere pressechef stoppede i SAS.

Alexandra Lindgren Kaoukji kommer fra SAS Cargo i København og har været Head of Communications i SAS Cargo de seneste 5 år før hun nu starter som dansk pressechef (Head of Media Relations).

Alexandra har også arbejdet internationalt og har flere år i Toulouse og Dubai, hvor hun arbejdede for Airbus.

Alexandra har lavet et godt arbejde med at opbygge et godt forhold til danske medier. Især de sidste 8 måneder har været meget udfordrene. Hun har et godt og solidt netværk i Danmark. Så jeg er glad for at hun nu permanent bliver en del af vores kommunikationsteam

Karin Nyman, VP Brand & Communications in SAS.

Her på InsideFlyer har vi allerede haft kontakt til Alexandra flere gange og senest i forbindelse med den nye Airbus A321LR. Den skulle have været præsenteret i går den 1. september 2021, men blev desværre udskudt til minimum 1. november 2021.

Vi siger derfor tillykke til Alexandra og glæder os til et forsat godt samarbejde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *