SAS med ny dato for opstart af deres første Airbus A321LR og den næste på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da SAS i denne uge med stort set dags varsel valgte at udskyde opstarten af ruten mellem København og Boston, betød det dermed også at vi igen ikke fik muligheden for at se hvordan deres første Airbus A321LR er indrettet. I går satte SAS så en ny dato for opstarten af Boston ruten og deremed opstarten af deres Airbus A321LR.

På redaktionen havde vi billetter til netop København – Boston ruten og vi fik vores billetter annulleret mandag morgen. Samme dag som første afgang var vi inviteret ud i Københavns Lufthavn for at se flyet og især flyets kabine. Dette blev også aflyst med følgende besked fra SAS:

Vi kommer dessvärre at udskyde arrangementet i København d. 01 september på grund af den usikkerhed som råder kring fortsatta reserestriktioner och inresekrav, och hur dessa påverkar efterfrågan på resor till USA, har SAS beslutat att senarelägga starten på rutten København-Boston. Det innebär att SAS första flygning med den nya flygplanstypen A321LR kommer att skjutas framåt.

I går kunne vi så se at følgende korte besked er blevet sendt ud til blandt andet rejsebureauerne:

Genoptagelsen af ruten mellem København til Boston er udskudt til 1. november 2021.

På SAS hjemmesiden er dette også opdateret og første afgang der kan købes billetter til er nu netop 1. november 2021:

Der hersker i vores verden en stor usikkerhed om denne dato holder. Netop en Airbus A321LR er helt afhængig af at der er passagerer i flyet, da det ikke kan medtage nogen stor fragtmængde. Fragten holder mange langruter kørende i øjeblikket for SAS, men det kræver et stort fly som deres Airbus A330 eller A350.

Så kommer der ikke nogen reel og markant åbning af muligheden for at rejse ind og ud fra USA, så vil ruten igen blive udskudt. Noget der ikke er usandsyneligt og kunne være så langt fremme som til 1. kvartal næste år.

Næste Airbus A321LR på vej

Mens alt dette sker, så er Airbus snart klar til at overdrage den næste Airbus A321LR til SAS. Den får registreringen SE-DMR.

Taget fra AIBfamily.

Netop nu har den haft sin første testflyvning og det betyder at der ofte ikke mange uger før SAS kan få den overdraget og flyve den hjem. Som det er lige nu vil det så blive hjem til parkering og ikke aktiv drift.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *