Top 10: De 10 højeste beliggende skiområder i Østrig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Østrig er det nok den mest optimale skidestination i Europa for folk der gerne vil flyve på deres skiferie. Det ligger tæt på flere lufthavne og mange af skiområderne ligger højt, giver snegaranti og priserne er ofte gode.

Østrig har altid stået højt på listen over de skidestinationer mange danskere rejser til når vinteren kommer og da vi nu er nået til september måned kommer den hurtigt tættere på.

Med gode flyforbindelser og muligheden for at bruge sine bonuspoint på rejserne, så er det sammen med de gode muligheder for en skitur med familien, grundlaget for den perfekte ferie.

Allerede nu kan du begynde at se efter flybilletter, da vi er ret sikre på at der vil være stor efterspørgsel på både flybilletter, men også hoteller i de gode skiområder efter to sæsoner med stort set nedlukning. Så mange hungrer efter at komme på ski igen.

Vi giver dig her en top 10 over de højeste skiområder i Østrig. Flere er på en gletsjer og der er skisæsonen længere. Så du kan ofte opleve at kunne stå på ski helt frem til Påsken. Så trods den nuværende corona krise, så er der god mulighed for at du kan komme på en skitur til Østrig i denne skisæson.

Faktisk er det 3. højeste skiområde Hintertuxer gletsjeren. Dette er Østrigs eneste skiområde, som faktisk er åben 365 dage om året.

Listen over de 10 højeste skiområder i Østrig er følgende:

  1. Pitztal Glacier med 3.440 meter
  2. Sölden med 3.340 meter
  3. Hintertux Glacier med 3.250 meter
  4. Stubai Glacier med 3.212 meter
  5. Mölltaler Glacier med 3.122 meter
  6. Kauner Valley Glacier med 3.108 meter
  7. Obergurgl-Hochgurgl med 3.082 meter
  8. Kitzsteinhorn-Kaprun med 3.029 meter
  9. Grossglockner-Heiligenblut med 2.902 meter
  10. Silvretta Arena med 2.872 meter

De fleste af områderne kan nåes nemt via fly og så med et lejebil eller bus fra lufthavnen.

Mange skirejsebureauer arrangerer komplette pakker, hvis du ikke vil arrangere fly, transfer og hotel selv.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *