Danskerne kan flyve igen – og rejselysten er stor!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går gik startskuddet endelig for blandt andet Apollos sommerrejser. Efter 7 måneders nedlukning flyver rejsearrangøren igen direkte fra København til strandparadiset Fuerteventura, og salget af årets rejser går over al forventning.

Grundet de gældende rejsevejledninger flyver Apollo foreløbigt kun til Fuerteventura, hvor det populære Apollo sportshotel Playitas Resort udmærker sig som den absolutte favorit. Her får danskerne den ultimative kombination af høj puls i et af Europas største sportsresorts kombineret med muligheden for at slappe af ved poolen eller den lange strand. Apollo har også åbnet for pakkerejser til det velkendte Mallorca med første afgang den 19. juni fra København.

Læs mere: TUI og Spies sender folk til Mallorca

Der er ingen tvivl om, at danskerne har stor lyst til at rejse på charterferie! De sidste par uger har vi haft over dobbelt så mange bookinger af sommerrejser sammenlignet med de foregående uger. Samtidigt ser vi også en markant stigning i salget af både efterårs- og vinterrejser.

Glenn Bisgaard, Salgschef hos Apollo Danmark.

Grækenland er stadig favoritten

Det er alligevel Grækenland, som endnu engang ser ud til at blive den helt store vinder denne sommer. Hele 7 ud af 10 bookinger går indtil videre til et græsk rejsemål, og hvis rejsevejledningerne er med Apollo, så vil første flyvning til Grækenland forhåbentligt afgå den 11. juni til Kreta fra København.

Grækenland er i fuld gang med en kontrolleret genåbning af landet, og vores samarbejdspartnere står klar til at tage imod vores gæster med åbne arme, og give dem en ferie i trygge rammer. Vi ved, at længslen efter at rejse er stor blandt danskerne, så vi glæder os meget til at kunne sende danskerne på ferie i Grækenland igen. I tillæg til det har vi også valgt at forlænge sæsonen til flere af vores græske rejsemål i efteråret, så det bliver muligt for så mange som muligt at rejse, hvis de ønsker det.

Glenn Bisgaard, Salgschef hos Apollo Danmark.

Det er trygt at bestille

Gennem pandemien har Apollo indført mere fleksible bookingbetingelser for sine kunder, og trygheden samt fleksibiliteten har medført en øget interesse for charterrejser. Rejsearrangørens kunder har blandt andet mulighed for at ombooke sin rejse frem til 14 dage før afrejse, og i tillæg giver Apollo også tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis rejsen skulle blive annulleret på grund af rejsevejledningerne.

I usikre tider øges behovet for tryghed, og jeg er stolt over at kunne sige, at det aldrig har været enklere, tryggere eller mere fleksibelt at bestille en rejse hos os end det er i dag. Apollo er det trygge valg.

Glenn Bisgaard, Salgschef hos Apollo Danmark.

I første omgang var de mere fleksible betingelser kun gældende for sommerens rejser. Men på grund af den markante øgning i efterspørgslen af rejser til vinter, har Apollo valgt at udvide sin ’Tryghedspakke’, så det gælder helt frem til april 2022 – som den eneste rejsearrangør i Norden.

Oversigt over Apollos første flyvninger denne sommer

Fra København:
Fuerteventura: 27/5
Kreta: 11/6
Samos: 12/6
Rhodos: 13/6
Karpathos: 13/6
Parga, Sivota, Lefkas: 14/6
Zakynthos: 15/6
Kos: 18/6
Mallorca: 19/6
Lesvos: 20/6
Limnos: 26/6
Kroatien: 26/6
Cypern: 3/7

Fra Billund:
Fuerteventura: 30/5
Kreta: 12/6
Rhodos: 13/6
Parga, Sivota, Lefkas: 21/6

Fra Aalborg:
Kreta: 26/6Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *