Stor efterspørgsel får Spies til at indsætte deres største fly til Mallorca

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er gået stærkt hos Spies i weekenden, hvor sommerens første charterfly til Mallorca hurtigt blev udsolgt. Derfor har Spies og deres eget flyselskab, Sunclass Airlines, nu indsat Nordens største fly på deres første afgang til Mallorca den 22. maj, så endnu flere solhungrende danskere kan komme sydpå.

Danskerne kan se lyset for enden af tunellen og er nu endelig klar til at rejse sydpå. Det kunne de tydeligt mærke hos Spies i weekenden, hvor sommerens første afgang til Mallorca den 22. maj hurtigt blev udsolgt. Men ingen skal gå forgæves hos Danmarks største rejsearrangør, og derfor bliver det oprindelige Sunclass Airlines-fly med 212 pladser nu erstattet af Nordens største Sunclass Airlines-fly med 396 pladser, som letter fra København.

Flyet er Nordens størst målt på antal pladser i flyet. Det er deres ene Airbus A330-300 med registreringen OY-VKI. Med de 396 pladser er det normalt et fly Spies bruger til deres oversøiske destinationer, samt deres store destinationer i Middelhavet og de Kanariske øer. Og det er netop til Mallorca at flyet skal bruges. Så der er ikke megen tvivl om at dette fly vil være et fuldbooket fly, når det forlader Danmark den 22. maj.

Flyet har haft “mange ejere” siden det blev bygget i år 2000:

  • Garuda Indonesia
  • Premiair
  • MyTravel Airways
  • MyTravel Airways
  • Thomas Cook Airlines
  • Sunclass Airlines

Vi oplever virkelig et boom i salget af rejser i disse dage. Det skyldes blandt andet, at danskerne nu kan se, at Mallorca har så lave smittetal, at de rent faktisk vil åbne op på fredag, hvor Udenrigsministeriet hæver incidensgrænsen. Og samtidig er mange blevet endnu mere bevidste om, at de rent faktisk ikke behøver at være færdigvaccineret for at kunne rejse, men blot skal kunne fremvise en negativ COVID-19 test. Så nu vil danskerne bare afsted.

Jan Vendelbo, adm. direktør i Spies.

Når Spies starter sommersæsonen den 22. maj til Mallorca, bliver det med afgange fra både København og Billund. På afgangen fra Billund er der lige nu 25 pladser tilbage.

Læs mere: TUI indsætter ekstra afgang fra Billund grundet efterspørgsel

Spanien er i øjeblikket i gang med at lempe på restriktionerne, hvilket blandt andet betyder, at det natlige udgangsforbud er ophævet mange steder, og der vil igen være rig mulighed for en sen aftendrink.

Udover afgangen til Mallorca den 22. maj har Spies store forhåbninger om, at Gran Canaria også åbner op, så danskerne kan rejse med Spies til den populære kanariske ø fra den 26. maj.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *