KLM fornyer kabiner i Boeing 737-800 flåde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Trods dårlige tider i rejsebranchen fortsætter KLM investeringer i kundeoplevelsen. Nogle af de ældre fly på de europæiske ruter får en opgradering af kabinen.

De nyeste Boeing 737-800 fly blev allerede afleveret fra fabrikken med en ny Sky Interior fra Boeing. Det betyder en ny type sæder i både European Business Class og Economy Class. KLM Engineering and Maintenance er nu også begyndt at udstyre 14 ældre Boeing 737-800 fly med de nye sæder og interiør. Ifølge KLM tilbyder sæderne fra det tyske Recaro mere komfort og stil. Fordi det nye interiør også er 700 kg lettere, kan flyselskabet også spare en del brændstof.

Nyt interiør

Valget af SL3710-sæder fra Recaro blev allerede annonceret sidste år. De ergonomisk designede sæder er overtrukket med genbrugt læder og er 20% ​​lettere end de gamle sæder. Flyselskabet estimerer, at vægtbesparelserne kommer til at betyde en årlig reduktion på 58 tons flybrændstof og 184 tons CO2-udledning for hvert fly.

Ud over de nye sæder vil der også være større bagagehylder og USB-porte til opladning af devices. Samtidig vil KLM udstyre flyene med WiFi-forbindelser. På europæiske flyvninger er der et valg mellem tre pakker, som starter med en pakke med 30 minutters til at sende tekstbeskeder, som er gratis.

Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience

KLM ønsker at tilbyde sine passagerer på europæiske flyvninger endnu mere komfort og stil og samtidig reducere CO2-emissionerne fra flyvningerne. Derfor investerer KLM fortsat i produktet om bord og i bæredygtighed, så vi fortsat kan imødekomme vores kunders forventninger og komme stærkere ud af krisen.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af The Flying Dutch Guy og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *