SAS Mastercard: Slut med SMS koder

SAS EuroBonus Mastercard

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

MasterCard ændrer procedurer. Nu skal du bruge NemID eller identificere dig via appen. For at mindske risikoen for bedrageri, stopper SEB med at sende engangskoder via SMS.

Har du et SAS EuroBonus MasterCard, skal du måske til at ændre vaner. Indtil nu har du kunnet bruge en kode sendt med SMS, når du skulle logge ind på din konto eller bekræfte køb på internettet. Men det bliver ændret fremover. Som følge af EU`s regler, som skal mindske risikoen for bedrageri, stopper SEB nu brugen af engangskoder.

Fremover kan du identificere dig med dit ansigt eller fingeraftryk. Det sker via SAS EuroBonus MasterCard app’en. Hvis du ønsker at bruge denne mulighed, skal du downloade appen og aktivere fingeraftryk/ansigtsgenkendelse. Derefter kan du både godkende køb og få adgang til alt, der har med dit kort at gøre – hurtigt og nemt via app’en.

Med app’en får du desuden flere smarte funktioner, der er koblet til dit kort. Det er fx muligheden for at se din pinkode, ændre købsindstillinger, se dine EuroBonus point og holde styr på dine transaktioner. Du kan læse mere om appen på denne side.

Har din telefon ikke ansigtsgenkendelse/fingeraftryk? I givet fald kan du altid bruge NemID.

SAS EuroBonus MasterCard

Hvis du ikke allerede har et SAS EuroBonus MasterCard, kan du ansøge om at få kortet på denne side. Med kortet vil du optjene EuroBonus point på alle dine indkøb. Vi har tidligere skrevet om kortets fordele i denne artikel.

Afslutningsvis vil jeg minde om, at du fra 21. til 23. maj kan optjene 3 gange så mange point, som du normalt får ved køb på kortet. Det kræver dog, at du tilmelder dig kampagnen senest 12. maj. Du kan læsere mere om kampagnen her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Kenneth K siger

    Det bliver så et endegyldigt farvel til SAS Mastercard for mit vedkommende.
    Flere krav og mere bøvl og tvangsdigitalisering gør at det er uspiseligt og uacceptabelt.

    • Henry Jørgensen siger

      Jeg har altid været glad for at bruge SMS-koden – og er derfor da også lidt træt at, at det ikke kan fortsætte. Men før jeg dropper kortet, vil jeg da lige undersøge, hvilke vilkår andre kortudstedere tilbyder. Da det åbenbart er et EU-krav, vil jeg formode at andre kortudbydere har samme betingelser. Men det er jo det rene gætværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *