DAT fortsætter sucessen og laver en jule pop-up shop

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der gik ikke mere end 24 timer, så var der udsolgt på alle MD-produkterne i den første DAT Aviation pop-up shop. Nu starter DAT en jule pop-up shop og der er igen nogle unikke ting at købe, som ikke var til salg i første pop-up shop.

Denne jule pop-up shop starter mandag den 28. november 2022 klokken 10:00. Vi har igen fået lov til at kigge indenfor og vi kan godt love der igen er nogle ret fede ting til salg. Så gør dig en tjeneste og kig forbi, da vi tænker at der igen hurtigt bliver udsolgt at de mest eftertragtede ting.

Se og lyt til DAT CEO Jesper Rungholm, som fortæller og viser noget af det du kan købe her:

Igen er der sæder til salg – men denne gang er der også de fede Business Class sæder i det bruge læder. Hvem har ikke siddet, eller drømt om at sidde, i disse sæder?

Du kan købe disse fede Business Class sæder i DAT’s anden pop-up shop. Foto: DAT

Der er også denne gang flere trolleyer til salg og igen til priser, som er billigere end dem vi har kunnet finde på f.eks. DBA.

Hvad med en af de klassiske tekander eller et DAT Fan sæt? Det er nok den perfekte julegave til en selv, eller hvis der er en flynørd i familien.

Du finder DAT’s jule pop-up shop på dette link. Der bliver åbnet mandag klokken 10:00.

Forsidefoto: Danish Air Transport MD-83 (OY-RUE) farewell flight Flight (DX-001) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *