Flyselskabet Emirates søger igen dansk kabinepersonale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verdens største internationale passagerflyselskab, Emirates, rekrutterer til deres internationale team af kabinepersonale, og inviterer til åbent hus onsdag den 7. december kl 9.00 på Marriott Hotel i København.

Der er travlhed i rejsebranchen, og i begyndelsen af november offentliggjorde flyselskabet Emirates et rekordresultat for første halvår af 2022, der dækker månederne april til september. Derfor søger selskabet nu yderligere kabinepersonale til at servicere de mange passagerer. Det sker på en række åbent hus-dage over det meste af verden – således også i Danmark.

På åbent hus-arrangementet i København vil Emirates rekrutteringsteam tage imod alle interesserede og vurdere dem ud fra selskabets kriterier. De ser især efter kandidater med et udstrakt service-gen, der har let til smil og som kort sagt vil nyde at give passagererne den ultimativt bedste oplevelse. Samtidig skal man som kabinepersonale kunne løfte et stort ansvar samt lede med autoritet og være i satnd til at tage kontrol, når det er nødvendigt.

Lyder det fristende, så er det blot om at møde op på dagen – det eneste man skal medbringe, er et opdateret CV på engelsk og et vellignende fotografi. Emirates anbefaler dog, at man tilmelder sig på forhånd på: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/, for at kunne give alle den bedste oplevelse, men man kan altså også blot møde op på selve dagen.

Onsdag d. 9. december kl. 09:00

Marriott Hotel København
Kalvebod Brygge  5
1560 København V

Læs mere om de krav, der er til selve udvælgelsesprocessen på emirates.com/careers. Vær desuden forberedt på at tilbringe en del af dagen på Marriott Hotel. Alle kandidater vil allerede samme dag få besked om tidspunkter for en eventuel yderligere udvælgelsessamtale.

Foto: Emirates / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *