Norwegian forlænger gyldigheden af CashPoints optjent via refusion.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian forlænger gyldigheden af Cashpoints, som nogle passagerer valgte at modtage i refusion for afbestilte flyvninger under pandemien i 2020. Disse CashPoints kan nu anvendes frem til udgangen af 2023.

Rejsende kan bestille sin flyvning i dag og rejse hvornår og hvor hen, de ønsker. CashPoints kan bruges til at betale for flybilletten, enten helt eller delvist, indchecket bagage, sædereservationer, forhåndsbestilte måltider og mer. Der findes ingen begrænsninger i antallet af tilgængelige sæder per flyvning for de, der gerne vil benytte sig af sine optjente CashPoints. Det er kernen i Norwegian Reward, og en af hovedårsagerne til, at Reward flere gange er kåret til Europas bedste fordelsprogram.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi forlænger gyldigheden af de CashPoints, som blev udstedt i refusion til vores rejsende, som valgte at få CashPoints som refusion for aflyste flyvninger i 2020. Selv om mange passagerer har genoptaget sine rejsevaner, er det endu ikke alle, der har haft mulighed for at bruge sine CashPoints, som de ønsker. Passagerer kan derfor nu bruge de CashPoints, de modtog i refusion helt frem til slutningen af 2023.

Christoffer Sundby, koncerndirektør for marketing, salg og kundeservice i Norwegian.

Medlemmer af Norwegian Reward tjener CashPoints på flyrejser, hotelbestillinger, lejebiler samt hos Norwegians partnere, og bruger dem derefter til at få rabatter på flyvninger med Norwegian.

Vi skal gøre opmærksom på at det kun er de kunder som har fået CashPoints i refusion, der omfattes af forlængelsen og Norwegian vil kontakte de kunder direkte. For CashPoints, der er optjent på almindelig vis, udløber i henhold til de gældende vilkår.

Læs mere om Norwegian Reward: https://dk.norwegianreward.com/Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *