Dobbelt op på CashPoints med Norwegian og Hotels.com

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Reward er ude med en ny kampagne hvor du optjener dobbelt antal CashPoints på alle hotelbestillinger. Hotelbookinger med Norwegian sker i samarbejde med hotels.com, som tilbyder mere end 400.000 hoteller over hele verden.

Tilbudet med dobbelt op på CashPoints når du booker hotel løber frem til 23. juni, men du kan rejse når som helst. Norwegian Hotels tilbyder normalt 5% CashPoints, så med dobbelt op på point får du hele 10% tilbage i kampagneperioden. Klik her for at gå til hotel søgesiden.

Fotokredit: Norwegian Hotels.

Hotellerne som tilbydes er de samme som du normalt finder på hotels.com. Du har med andre ord mange valgmuligheder og normalt til ganske konkurrencedygtige priser.

Du kan selvfølgelig også bruge Bank Norwegians kreditkort ved bestilling og optjene endnu flere point.

Betingelser

For at optjene CashPoints på dine hotelbookinger skal du registrere dit Reward-nummer på bestillingssiden før du bekræfter bookingen. CashPoints som vises når du gennemfører din booking er et estimat som baseres på valutakursen ved bestillingstidspunktet. Det nøjagtige antal point du optjener afhænger af valutakursen når du tjekker ud fra dit hotel.

Pointene overføres til din konto senest seks uger efter udtjekningstidspunktet.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er Norwegians prisbelønnede loyalitetsprogram. De CashPoints du optjener kan bruges på alle Norwegians flyvninger hvor som helst i verden. Du optjener point hver gang du flyver, på hotelophold, lejebil og mange andre tjenester fra samarbejdspartnere tilknyttet Norwegian Reward. Er du ikke medlem endnu, er det hurtigt, enkelt og gratis at melde sig ind.

Oprindeligt bragt på vores norske søstersite af Martin.
Kilde og fotokredit: Norwegian HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *