Norwegian åbner for brug af CashPoints uden begrænsninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian åbner igen for normal brug af CashPoints fra og med mandag den 1. november. Selskabet har tidligere lovet, at de midlertidige begrænsninger ville ophøre, når markedet var i bedring.

Med vækst i antallet af rejsende de seneste måneder og positive fremtidsudsigter er tiden inde til at genåbne Reward-programmet i sin oprindelige form.

Norwegian Reward er Norwegians fordelsprogram og er flere gange præmieret ved internationale kåringer, fordi det er enkelt og gennemsigtigt og giver medlemmerne gode muligheder for både optjening og brug af point. Det er gratis at være medlem af Norwegian Reward, og medlemmer optjener point, CashPoints, når de bruger Bank Norwegian-kortet ved køb hos programmets samarbejdspartnere og selvfølgelig ved at flyve med Norwegian. Der er 9,2 millioner medlemmer i Norwegian Reward.

Vi har hele tiden sagt, at vi ville føre fordelsprogrammet tilbage til normalen, når markedet var blevet styrket igen efter pandemien. Nu kan vores medlemmer i Norwegian Reward igen bruge optjente point fuldt ud, når de bestiller deres næste rejse hos os.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder et bredt og godt produkt. Med den fortsat positive udvikling i antallet af rejsende i Norden og Europa, åbner vi det populære fordelsprogram i sin oprindelige form. Vi vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tillid og tålmodighed, de har vist os gennem en meget krævende periode.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Fra på mandag den 1. november kan Norwegian Reward-medlemmernes optjente pointsaldoer igen fuldt ud benyttes ved køb af flyrejser. I Norwegian Reward svarer et CashPoint til værdien af én norsk krone, og der er ingen begrænsninger i antallet af sæder på flyvning, der kan betales med CashPoints. For at imødekomme kunderne har Norwegian automatisk forlænget gyldigheden af alle CashPoints, der udløber i 2021 frem til den 31. december 2022.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *