Rejsemessen for Kvalitetsrejser starter lørdag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter nogle års ufrivillig pause er Vagabond klar med årets rejsemesse for kvalitetsrejser. Tidligere har det været i Øksnehallen, men i år er det rykket ud til Bella Centeret. Messen starter i morgen lørdag og varer hele weekenden.

Savner du at komme på en rejsemesse, som ikke er virtuel? Jamen, så har du muligheden her i weekenden, hvor rejsemessen for kvalitetsrejser slår dørerne op. Sidste gang messen blev afholdt kom der 18.000 gæster og besøgte Rejsemessen for Kvalitetsrejser. Det var i 2019.

Her i den sidste weekend af efterårsferien, kan du søge inspiration til næste års ferie – og samle informationer om de mange forskellige rejsemål fra hele verden, der bliver præsenteret på årets rejsemesse for kvalitetsrejser.

Mange specialtilbud og inspiration at finde på messen

Mange af udstillerne har et specialtilbud på messen, hvor du typisk kan få 500 kroner i rabat på udvalgte rejser. Andre har konkurrencer, hvor du kan vinde din drømmerejse. Alle tilbud og konkurrencer er præsenteret her:

Du vil med garanti kunne finde information og inspiration til din drømmerejse, uanset om du selv vil arrangere hele turen eller du er på udkik efter et rejsebureau, der enten kan levere en pakkeløsning eller en skræddersyet rejse.

112 foredrag hen over weekenden

En af de spændende ting er at der afholdes masser af foredrag. Foredragsprogrammet starter i alle 7 sale lørdag og søndag kl. 11.00 og slutter kl. 16.10.

Nogle eksempler på foredrag:

  • Lørdag – Sal F – 11.40 – 12.10: MyCruise – Krydstogt – Krydstogter i Dansk Vestindien og igennem Panamakanalen
  • Lørdag – Sal G – 13.00 – 13.30: Gislev Rejser – USA – USA The Best of The West 
  • Søndag – Salg F – 15.40 – 16.10: Highways-USA – Amerika – Sydstaterne inkl. New Orleans på 18 dage  

Vil man gerne til USA på tur, så anbefaler vi bestemt at lytte til foredraget fra Highways-USA – Der kan du få gode råd fra en megen erfaren herre ved navn Henrik Lange.

Den samlede liste over alle 112 foredrag kan ses her.

Køb billetten på forhånd og spar 50%

ÅBNINGSTIDER 2021:

  • Lørdag den 23. oktober: Kl. 10.00 – 17.00
  • Søndag den 24. oktober: Kl. 10.00 – 17.00

Entreprisen er 120,- dkk pr. person, men du kan spare 50% ved at købe din billet online.

Køb din billet ved at klikke her og spar 50%.

Se listen over udstillerne her.

Se en video fra tidligere:

Forsidebillede: Vagabond / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *