DAT øger på Aalborg – København når nu Norwegian stopper

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian, har som skrevet tidligere på aften, offentliggjort at de indstiller flyvninger i Danmark, derfor indsætter DAT større fly og
flere afgange på ruten mellem Aalborg og København.


Efter Norwegian har meddelt, at de aflyser alle deres flyvninger mellem Aalborg og hovedstaden, øger DAT frekvensen betydeligt på ruten allerede fra den 11.11.2020. Det betyder, at de rejsende fortsat har adgang til en billig og stabil forbindelse mellem Aalborg og København.

Lige siden opstarten på ruten mellem Aalborg og København i sommer, har vi set et behov for vores gode kvalitet til fornuftige priser. Vi vil fortsat sørge for passende frekvens og rimelige priser og har derfor besluttet at øge vores produktion og vil flyve yderligere 28 afgange i ugen for at imødekomme passagerers behov.

Jesper Rungholm, CEO og kaptajn i DAT,


Ruten vil blive betjent med ATR- og hvis efterspørgsel stiger også med større jets for at tilbyde tilstrækkelig kapacitet og for at optimere rutens operationelle effektivitet.

Detaljer på det nye ruteprogram kan indenfor kort tid findes på dat.dk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *