DATs ruter fra Jylland til Bornholm slog rekord denne sommer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juli måned har ruterne fra Billund til Bornholm og fra Aalborg til Bornholm slået passagerrekord

Mere end 6.000 passagerer har rejst med fly til Bornholm. På ruten mellem Aalborg og Bornholm er det en stigning på mere end 25% i forhold til sidste år.

Bornholm er et populært rejsemål, og i juli måned har flyselskabet DAT fløjet tre ugentlige afgange fra Aalborg til Bornholm og fire ugentlige afgange fra Billund til Bornholm. 

Vi har i juli måned haft det højeste antal bookinger i den tid, vi har fløjet på Jyllandsruterne til og fra Bornholm. Kapaciteten på ruterne har i år været den højeste. Derudover har vi også øget antallet af afgange på ruten mellem Aalborg og Bornholm i år. Og i flere perioder haft udsolgte afgange.

Jesper Rungholm, direktør i DAT

Grønneste transport til Bornholm 

Flyet er den grønneste transport til øen og flere og flere har også fået øjnene op for, at det både er billigt, hurtigt og bekvemt at benytte flyet. Flyvetiden fra Billund eller Aalborg til Bornholm er under en time, så er man på solskinsøen. DATs passagerer har mulighed for at leje en billig bil på Bornholm, så man hurtigt kan komme rundt på øen.  

Det er meget glædeligt at vores ruter fra Billund og Aalborg i juli måned har sat passagerrekord. Ruterne flyves til og med uge 42 og på nuværende tidspunkt er der stadig enkelte pladser at få. Billetprisen starter fra kr. 399.

Jesper Rungholm, direktør i DAT

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *