De bedste travel gadgets – del 1

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dagene hvor man går rundt med et krøllet, foldet kort i lommen for at udforske verden er for længst forbi. Udover Google Maps revolutionen er der de sidste par år kommet en del nye gadgets og andre hjælpemidler på markedet som gør livet som frequent flyer en del nemmere.

Har du fået et gavekort, eller måske nogle julegaver der skal byttes? Vi har lavet en liste af de bedste travel gadget så du kan være 100% forberedt til den næste tur.

E-læser

Kobo Aura e-læserDer er ikke mange tidspunkter hvor jeg kan finde nok ro til at læse en bog, udover på rejse eller i flyet. Jeg tager altid et antal bøger med mig, men ikke længere i fysisk form.

En e-læser er ret meget et personligt valg, når man ser på de mange former og skærmtyper. Jeg har selv valgt en Kobo Glo HD, som jeg er utrolig glad for. Skærmen, som vel er det vigtigste succeskriterie til en e-læser, er rar at se på, både i stærkt dagslys og med den indbyggede belysning til de mindre lyse stunder. Eftersom Kobo kun er lidt større end et pas, ligger den godt i hånden. Det gør den også nem at gemme i en inderlomme, eller en forlomme på en rygsæk.

Andre alternativer der er værd at nævne er den lidt større (og vandtætte!) Kobo Aura H20 og selvfølgelig Amazon’s Kindle.

Pro tip: inden du køber en e-læser, tjek at de ønskede formater (mobi, pdf, epub) er understøttet gennem butikken og e-læseren.

Bose QC25/35 headset / QC20 in-ear headset

Bose QC25Min absolute favorit, som jeg faktisk ikke kun tager med på rejser, men som helt ærligt er blevet en del af mit liv. Det lyder måske lidt overdrevent, men fra det tidspunkt jeg købte dem, var jeg solgt.

Udover det faktum at lydkvaliteten bare er rigtig god og balanceret, som man kan forvente fra et mærke som Bose, virker active noise cancellation latterlig godt.

Active noise cancellation er en ekstra funktion man kan slå til. Hovedtelefonerne laver en slags ‘mod-lyd’, som gør at man næsten ikke kan høre noget larm eller snakkede mennesker rundt om en. Det eneste man er hører er den rene lyd fra musikken man har sat på, den film man ser eller den lydbog man lytter til.

Bose ved godt hvad de vil have for hovedtelefonerne. Bose QC25 kan fås fra omkring 2.000 kroner, mens den nyere, trådløse QC35 starter fra 2.700 kroner. In-ear versionen QC20 (min favorit) er også omkring 2.000 kroner. På trods af prisen kan jeg garantere dig, at hvis der måtte ske noget med mine QC20ere, ville jeg ikke tøve et minut og købe et nyt sæt.

Power bank (10.000 mAh eller mere!)

USB batteriPå trods af de fantastiske travelgadgets der findes i dag, er der desværre endnu ikke fundet en måde hvorpå de overlever i evigheder uden strøm. Bare tænk på hvor mange dimser du bærer rundt på på en gennemsnitlig rejse: jeg gætter på som minimum én telefon, en tablet, et kamera og måske endda en e-læser som vi lige talte om.

En del af min standard rejseudrustning er derfor også et 10.200 mAh batteri. Der findes mindre, lettere modeller med mindre kapacitet, men jeg synes det er en meget afslappende tanke, hvor jeg end er i verden, har jeg nok strøm til at oplade min telefon 5 gange.

Pro tip: find et godt sted i din taske og gem ledningerne væk. Så slipper man for at skulle udlåne den konstant så snart dine rejsekammerater opdager at du har den.

Pulse real-time translator

Har du oplevet at blive inviteret med en gruppe japanere på en tradionel restaurant, alene, og uden oversætter? Med japanere som taler måske 3 ord engelsk? Jeg har! Dette Indiegogo projekt er måske endnu ikke til salg i butikkerne, men jeg ville ikke holde dette lille smugkig ind i fremtiden for mig selv.

Pulse kommer med to bluetooth ørepropper, som du og den person du taler med tager en hver i øret. Du taler derefter på dit eget sprog, eller i hvert fald en af de understøttede sprog som engelsk eller fransk. Gennem en app på din telefon bliver dine ord direkte oversat til din partner’s sprog, og omvendt!

Den første version vil understøtte engelsk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk, og skulle falde på dørmåtten i juni 2017. Fristet? Overvej at støtte Indigogo kampagnen, desto flere penge de indsamler jo hurtigere de kan tilføje flere sprog.

Pro tip: Indstil din Pulse til italiensk, uanset om din (kommende?) partner forstår det. Så lyder du med det samme som en romantisk Romeo!

 

Hovedbillede: http://www.st-christophers.co.uk

Denne artikel er oprindeligt skrevet af FlyRicky fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *