DER Touristik og Apollo sælger Novair

Novair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

DER Touristik og Apollo sælger flyselskabet Novair til danske Jet Nordic Group. Salget bygger på et strategisk og nordisk samarbejde mellem parterne, og samtidig giver mulighed for et større og tydeligere kundefokus.

Dette her er en plan for fremtiden. Vi tror på, at ferierejser til udlandet vender stærkt tilbage. Nu kan Apollo og Jet Nordic Group lægge endnu flere ressourcer og fokus på vores kunder.

Leif Vase Larsen, CEO – DER Touristik Northern Europe.

Med salget bidrager DER Touristik, Apollo og Jet Nordic Group med synergieffekter til markedet, et skarpere fokus og styrket lønsomhed for alle parter, navnligt i lavsæsonen.

Jeg køber et veldrevet og godt flyselskab, som har fløjet med Apollos kunder de seneste 20 år, og sammen med Jettimes 500.000 årlige passagerer, danner vores to selskaber grundlaget for en stærk nordisk platform med stort vækstpotentiale.

Det er nødvendigt, at vi sammen vækster forretningen i fremtiden, så vi fortsat er relevante, kan tilbyde konkurrencedygtige priser og bevare den stærke nordiske kvalitets- og serviceprofil, som begge selskaber i dag repræsenterer

Lars Thuesen, ejer af Jet Nordic Group.

Novair har ca. 240.000 årlige passagerer, ca. 120 medarbejdere og 2 fly af typen Airbus 321 NEO. Salget gennemføres i august 2021, og Novair vil fortsat flyve for Apollo som en del af den strategiske samarbejdsaftale.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *