Derfor skal du passe på med reservation på Hilton (og andre) hoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton og mange andre hoteller har haft lempelige regler, hvor man gratis kunne fortryde reservationen. Disse regler udløber nu – og nogle hotelkæder har valgt at stramme op.

Hilton har ligesom resten af rejsebranchen tilbudt øget fleksibilitet. Når de rejsende gratis kan aflyse er det med til at berolige dem og tilskynde til at reservere værelser. Men disse regler er nu ændret. Fra begyndelsen af oktober, skal du være opmærksom på betingelserne i din reservation. Specielt skal du være opmærksom på afsnittet for afbestilling. Hilton er nemlig igen begyndt at tilbyde ikke-fleksible reservationer.

COVID-19 pandemien varer længere, end mange havde forventet i begyndelsen af 2020. Derfor er mange virksomheder i rejsebranchen ved at revidere deres regler for fleksible reservationer. Nogle hotelkæderne har valgt at fleksibiliteten ikke skal gælde for udvalgte hoteller eller specielle perioder. Andre har valgt at genindføre ufleksible reservationer. Derfor skal du nøje tjekke din reservation, før du endelig bekræfter

De nye regler er beskrevet meget diplomatisk af Hilton:

Alle hoteller tilbyder mulighed for at foretage en fuldt fleksible reservation, hvor det er gratis at ændre eller aflyse. De fleste hoteller giver endda mulighed for at ændre eller annullere reservationen op til 24 timer før din ankomstdagen. Også individuelle reservationer foretaget inden 1. oktober 2020 kan gratis ændres eller aflyses op til 24 timer før ankomstdagen.

Der er dog nogle undtagelser fra 24-timers reglen. Disse fremgår af betingelserne for de enkelte priser, der kan vælges imellem, når du booker eller ændrer reservationen.

Med andre ord, så skiver Hilton, at

  • reservationer foretaget før 1. oktober 2020 stadig vil være fleksible
  • ved nye reservationer fra nu, kan du også vælge en reservation, du ikke kan fortryde. Vil du være sikker på at få en reservation, der gratis skal kunne annulleres eller ændres, så skal du vælge en fleksibel (normalt dyrere) pris.

Vores anbefaling

Jeg vil kraftigt anbefale at du reserverer til priser, hvor reservationen kan ændres eller fortrydes uden ekstra betaling. Der er bare for meget usikkerhed til at satse på at spare lidt penge på en billigere ikke-refunderbar pris. Uanset hvad – bare vær 100% sikker på at du forstår vilkårene for din reservation, når du foretager den.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af James og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *