Flyv på juleferie med Alsie Express

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alsie Express vil flyve direkte fra Sønderborg til den nye centrale Scandinavian Mountain Airport. Den ligger tæt på de kendte skisportsområder Trysil og Sälen. Dermed får sønderjyderne et godt alternative til skirejserne til alperne.

Alsie Express følger nu efter SAS, der sidste år åbnede direkte ruter fra København og Aalborg til Scandinavian Mountains Airport (Trysil og Sälen). Området byder på skiløb på brede velpræparerede løjper samt Ski in – Ski out fra hytter og hoteller. Du kan se frem til masser af sne, ild i pejsen og røde kinder efter en dag på ski i den friske fjeldluft.

Selskabet giver mulighed for at holde ferie i områder fra 20. – 27. december. Det bliver en hvid jul i en af de populære skiområder i Sverige eller Norge. Naturligvis i umiddelbar nærhed af den nye Scandinavian Mountain Airport.

Samarbejde om charterferien.

Alsie Express glæder sig til igen at kunne tilbyde en direkte rutecharter fra Sønderborg Lufthavn. Denne gang i samarbejde med Skistar og Norsk Rejsebureau.

Norsk Rejsebureau kan tilbyde en samlet pakkerejse. Eller du kan selv sammensætte skiferien og få hjælp hertil på Skistar.com. Så der er lidt for enhver smag. Vi sørger for en hurtig og behagelig transport med god afstand og hygiejne i top.

Dennis Rybasch, administrerende direktør Alsie Express

Flyvetiden fra Sønderborg Lufthavn til Scandinavian Mountain Airport er 2 timer. Priserne starter på 879,- pr. person pr. strækning.

Naturligvis har både Alsie Express og de 2 samarbejdspartnere taget højde for den stadig aktuelle COVID-19 situation. Flybilletterne købt direkte hos Alsie Express kan refunderes fuldt ud helt op til afgang. Det gælder, hvis det frarådes at besøge Norge eller Sverige, eller disse lande indfører restriktioner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *