SAS åbner direkte ski rute til Sälen-Trysil til vinter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I vinterperioden 2019-2020 flyver SAS direkte fra København, Aalborg og London til den nye lufthavn ved Sälen-Trysil, Scandinavian Mountains Airport, der ligger under en times kørsel til +250 pister i Norge og Sverige. De nye ruter giver sneentuiaster mulighed for at opleve Skandinaviens ledende skisportsområde på en langt mere attraktiv måde.

Fra nytår åbner SAS totalt fire ugentlige frekvenser til Sälen-Trysil. Ruterne fra Danmark og Storbritannien flyves i vintersæsonen frem til påske. Med over 250 pister, der ligger 25-40 minutters rejse fra lufthavnen, er de nye SAS-ruter blandt de hurtigste måder at komme direkte til skibakkerne og fjeldområderne i Norge og Sverige.

Samtidig indgår SAS og SkiStar et strategisk partnerskab, der vil forenkle bookningen af skirejser.

Vi er det første selskab, der tilbyder internationale ruter til den nye lufthavn. Kombinationen af korte rejsetider, attraktive afgangstidspunkter samt godt skiløb og naturoplevelser i de svenske og norske fjelde er noget, som mange efterspørger. Vi vil fortsætte med at udvikle samarbejdet med SkiStar og gøre det endnu mere enkelt og attraktivt at opleve den skandinaviske vinter.

Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial, SAS.

Flyvetiden fra København og Aalborg til Sälen-Trysil er cirka 1 time 20 minutter, mens afgangen fra London tager lidt over to timer. SAS åbner ruterne til Scandinavian Mountains Airport (SCR) fra Danmark den 29. december og fra Storbritannien den 28. december.

På ruterne opererer SAS med nye Airbus A320neo, der er markedets mest støjsvage og brændstofeffektive fly, som reducerer CO2-udledningen med op til 18%.

Billetpriser begynder fra 799DKK, og de kan bookes fra i dag med afrejse fra KøbenhavnAalborg og London

Du kan også søge på Momondo her hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

København (CPH) – Scandinavian Mountains Airport (SCR)
To ugentlige frekvenser, torsdag og søndag.  Første afgang 29. december 2019.

Aalborg (AAL) – Scandinavian Mountains Airport (SCR)           
Én ugentlig frekvens, søndag. Første afgang 29. december 2019.

London, Heathrow (LHR) – Scandinavian Mountains Airport (SCR)
Én ugentlig frekvens, lørdag. Første afgang 28. december 2019.

Sälen, Sverige 
Kun 25 minutter fra Scandinavian Mountains Airport ligger Sveriges største skiområde, Sälen, der består af fire skiområder, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället. Samlet tilbyder området mere end 100 pister. Ud over skiløb er der også underholdning for familien i form af badeland, vandring og shopping. Der er flere forskellige typer hoteller, og i området ligger mere end 50 restauranter.

Mere info: 
http://salenfjallen.se/
https://www.skistar.com/da/skisteder/salen/

Billeder: SAS / Ola Matsson

Kommentarer

 1. Frank siger

  ???? Jeg har til dato ikke fundet en eneste rejse hvor jeg kunne finde en SAS rejse billigere på momondo end på SAS’s egen website. Tværtimod.

  Jeg har dog fundet flere billigere billetter på den samme rute, men det er alle med discount selskaber hvor den samlet pris, når gebyr etc. er lagt til often ender med at bliver dyre end at flyve direkte med SAS.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det er ikke altid du kan finde, nok især ikke på en ny rute som denne sæsonrute er. Men på de fleste Now or Never kampagner er det til at finde billetterne lidt billigere via en OTA’er. Giv det lidt tid og jeg er sikker på at OTA’erne kan tilbyde billletterne lidt billigere 🙂

   • Frank siger

    Jeg taler ikke specifikt om de nye ruter. Jeg taler generelt over de sidste 5 år. Det er aldrig lykkes mig at finde den samme retur rejse på momondo.com billigere end på sas.dk

 2. Frank siger

  Læg dertil at når man booker direkte hos SAS, så er de direkte ansvarlige for at rebooke dig hvis der er disruptions. Mange OTA’s kan være svære at få fat på når der er disruptions. Det eneste tilfælde hvor jeg vil bruge en OTA er hvis jeg er tvunget til at booke på et discount selskab som f.eks. norwegian eller ryanair. Her vil en OTA faktisk være en fordel, da de vil være forpligtiget til at rebooke dig på andre fly selskaber, selvom carrier selskabet nægter at gøre dette

 3. Henrik siger

  Der er vist kuk i deres bestillingssystem.

  Hvis man vælger SCR som lufthavn henviser den til Wilkes Barre i USA, og ikke Trysil

  Og den direkte rute står på forsiden med en rejsetid på 7 timer og 20 min. Og ikke 1 time og 20 min

  Og hvis man vil bestille på bonus point skal man betale svarende til en tur til USA 🙂

  Så det er vist gået lidt for hurtigt med at få lagt de ruter op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *