Det legendariske Raffles Hotel Singapore byder nu igen gæster velkommen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det mest ikoniske og elegante hotel i Singapore kan nu efter en omfattende renovering som har taget godt to år, endnu en gang byde gæster velkommen.

Det kendte hotel lukkede dørene i februar 2017 og har siden gennemgået en renovering og restaurering fra kælder til kvist, således at det nu fremstår smukkere end nogensinde.

Fotokredit: Raffles Hotel Singapore / Accor.

Alt ved oplevelsen på Raffles Hotel Singapore handler om, at transporterer gæsterne tilbage til det 19. århundrede, men med de moderne tilføjelser man vil forvente på et flagskibs-hotel hos Accor-koncernen.

Der findes få hoteller i verden hvis navn er blevet synonym med den by de ligger i – og det er i høj grad tilfældet med Raffles Hotel Singapore. Det nyrestaurerede Raffles vil byde på en oplevelse som ingen anden. Det er vores ønske, at vores gæster vil fortsætte med at skabe dyrbare minder på hotellet, samtidig med at, de genopdager hvad der gør hotellet så specielt – den karakteristiske arkitektur, arven og den legendariske service.

Christian Westbeld, General Manager, Raffles Singapore

Udelukkende ophold i suiter

Det nyrenoverede hotel tilbyder ophold i ni forskellige typer af suiter: State Room Suites, Courtyard Suites, Palm Court Suites, Personality Suites, Residence Suites, Promenade Suites, Studio Suites, Grand Hotel Suites og Presidential Suites. Kategorierne Residence, Promenade og Studio er nye og det samlede antal suiter er øget fra 103 til 115.

This slideshow requires JavaScript.

Alle suiter er designet og udført i materialer som viser respekt for hotellets historie og ikke mindst den del af verden hotellet er placeret i.

Hotellets pool. Fotokredit: Raffles Hotel Singapore / Accor.

Du går hverken sulten eller tørstig i seng!

I forbindelse med den årlange restaurering har folkene bag Raffles valgt, at styrke det i forvejen imponerende line up af restauranter og barer. Raffles Arcade har fået en overhaling og byder på en perlerække af restauranter og barer.

Småindkøb kan klares i Raffles Boutique og diverse mærkevarer butikker.

Raffles Boutique. Fotokredit: Raffles Hotel Singapore / Accor.

Bare rolig, du kan fortsat bestille en Singapore Sling i den legendariske Long Bar, nyde verdensklasse indisk mad i Tiffin Room eller indtage Afternoon Tea i The Lobby, der, som navnet antyder er beliggende i hotellets ikoniske lobby område.

Mulighederne for at få en drink eller en kop kaffe er også til stede i Writers Bar, Raffles Courtyard eller Ah Teng´s Café.

Er du mere til en saftig og velsmagende bøf kan du fremover fornøje dig i Butcher´s Block, hvor det bedste kød fra hele verden er i højsædet, parret med et omfattende vinkort.

This slideshow requires JavaScript.

Herudover kan du forkæle smagsløgene med mad fra nogle af verdens bedste kokke, idet både Alain Ducasse, Anne-Sophie Pic og Jereme Leung, ligger navn til hver deres restaurant på Raffles Hotel Singapore – henholdsvis Bar & Billiard Room (BBR), La Dame de Pic og .

En del af Accor-koncernen

Det er værd at huske, at Raffles Hotel Singapore hører under Accor-koncernens porteføjle, så det er muligt at optjene eller bruge point hvis du er medlem af selskabets Accor Le Club loyalitets program. Afhængig af din status i programmet, kan du også have mulighed for at nyde godt af f.eks. sen udtjekning, opgradering til en højere kategori suite eller en velkomstgave.

Kilde, foto og videokredit: Raffles Hotel Singapore / Accor.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *