Det nyrenoverede Scandic Falkoner åbner snart. Kom med indenfor på et kig.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter to og et halvt års renoveringsarbejde, er Scandic Falkoner på Frederiksberg ved at være klar til åbningen den 7. august.

Renoveringen af det tidligere Radisson hotel har blandt andet resulteret i en nyindrettet lobby, restaurant og et hoteltårn med nye badeværelser fra top til bund, når hotellet genåbner som et medlem af Scandic familien. Samtidig er antallet af værelser udvidet fra 166 til 334.

Bygningen har en lang historie, der strækker sig tilbage til 1958 med åbningen af 3 Falke Bio, som havde Danmarks største lærred, som ovenikøbet var buet.

3 Falke Bio lukkede i 1982 og i dag er den store sal indrettet som Falkoner Salen, hvor der er 1982 pladser i auditoriestil. På kun 30 minutter kan salen omdannes til 806 m2 fladt gulv.

Mange store, både internationale og danske, kunstnere har optrådt i salen. Det afspejler sig i værelserne og på gangene, hvor plakater fra tidligere tiders forestillinger pryder væggene.

Temaet for indretningen af værelserne er ”backstage”, hvor mørkegrå, auberginefarvet og mørkeblå dominerer indretningen.

Hotellet er også udvidet med fire mødelokaler, så der nu er 12 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser, som er udstyret med den nyeste teknik. Foruden Falkoner Salen, så rummer hotellet også et auditorium med 800 siddepladser, hvilket gør det muligt at afholde møder eller større events med op til 3000 deltagere.

This slideshow requires JavaScript.

I foyeren finder man både Green Room Restaurant og Green Room Bar. Restauranten er indrettet i bistro stil og anvender bæredygtige lokale råvarer. Baren er åben for alle og det vil også være muligt, at sidde udendørs på Falkoner Alle. Samtidig er receptionen rykket tilbage i foyeren, så man fra gaden træder ind i en står åben lobby.

Direkte adgang fra Metroen

Hvis man kommer med metro, så bliver der direkte adgang til hotellet, når den nye metroring åbner til september. Det betyder, at man på 6 minutter kan køre til Rådhuspladsen og på 18 minutter til Københavns Lufthavn. Der er også mulighed for parkering direkte ved hotellet mod betaling.

InsideFlyer vender tilbage med en anmeldelse, når hotellet åbner til august. Vi har nemlig allerede lavet en reservation på hotellet og vi glæder os til at besøge det, når det er helt færdigt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *