Radisson BLU Falconer bliver til Scandic

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson BLU Falconer har været en fast del af Frederiksberg i mange år, men det kan snart skrives ind i historien. I 2017 lukker hotellet nemlig og bliver overtaget af en konkurrerende kæde.

I starten af 2017 vil Radisson BLU Falconer lukke og starte en større renovering på godt halvandet år i forbindelse med at Scandic overtager driften af hotellet.

Dermed er det også slut med det velkendte Radisson BLU logo på Frederiksberg.

Når hotellet genåbner under navnet Scandic Falconer i oktober 2018 vil dermed også fremstå mere moderne – og ikke mindst med endnu flere værelser.

“København er blandt verdens mest populære konference destinationer. Med det nye Scandic falconer forstærker vi yderligere vores tilbud på det danske hotel og konferencemarked” siger Frank FIsker, President & CEO Scandic Hotels Group.

For dem som har besøgt hotellet tidligere er det tydeligt at både interiør og eksteriør trænger til renovering og udskiftning. Så det bliver spædt at se hvad Scandic viser frem i slutningen af 2018.

Scandic er Norden største hoteludbyder med et netværk af næsten 230 hoteller med sammenlagt 41.000 hotelværelser i syv lande. Kæden har 14.000 medarbejdere. Loyalitetsprogrammet Scandic Friends har 1,6 mio. medlemmer.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *