Tjen op mod 75.000 bonus Gold Passport point: Registering er nu åben

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil torsdag den 30. Juni 2016 kan du tjene op til 75.000 bonus Gold Passport point i forbindelse med Stay More Play More kampagnen fra Hyatt; og du kan tjene op til 5.000 bonus Gold Passport point efter kun 5 nætter på et hotel eller resort der er med i kampagnen og som er en del af Hyatt Hotels Corporation.

Registreringen er nu åben, og for at deltage skal man være medlem af Hyatt Gold Passport frequent guest loyalty program.

TJEN OP MOD 75.000 BONUS GOLD PASSPORT POINT

Det følgende bileede viser trinene hvor man kan tjene bonusen ved Hyatt Gold PAssport frequent guest loyalty program point.

Stay and Complete Bonus Points Earned Total Points Earned
5 kvalificerede Nætter + 5,000 = 5,000
10 kvalificerede Nætter + 10,000 = 15,000
15 kvalificerede Nætter + 15,000 = 30,000
20 kvalificerede Nætter + 20,000 = 50,000
25 kvalificerede Nætter + 25,000 = 75,000

Alle kvalificerede nætter ved dette tilbud skal ske fra fredag den 1. april til torsdag den 30. juni 2016.

TERMS AND CONDITIONS

En kvalificveret nat er beskrevet som enhver overnatning hvor du betaler en kvalificeret pris, som defineret i handelsbetingelserne af Hyatt Gold Passport frequent guest loyalty program. Du vil kun modtage kvalificerede nætter for dit værelse – uanset hvor mange værelser du har betalt for. Du skal fremvise dit Hyatt Gold Passport medlemsnummer når du tjekker ind på dit hotel eller resort; og vælge point eller miles for dit ophold. Vær venlig at medregne to til tre uger efter dit kvalificeret ophold før dine bonus point bliver tilføjet til dit Hyatt Gold Passport konto.

Andre handelsbetingelser kan gælde.

OPSUMERING

Med få undtagelser, kan 75.00 Gold Passport point indløse to eller flere nætter hvor som helst i verden, med op til 15 nætter på et Kategori 1 hotel. Dette er en af de bedre kampagner af et hotel koncern i mange år i forhold til at tjene guest loyalty program point.

Registreringen er simpel, hurtig og gratis og det er svært at ikke at se hvorfor man ikke skulle registrere sig til denne kampagne – også selvom du ikke har nogle umidelbare planer om at bo på et hotel eller resort i Hyatt hotelkæden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *