Direkte rute til Kiev fra Billund med Wizz Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag offentliggjorde Billund Lufthavn, at man for første gang nogensinde kan flyve direkte til Kiev fra Billund.

 

Wizz Air er et lavprisselskab fra Ungaren/Polen, der gik i luften i 2003 og i dag flyver de til mere end 50 forskellige destinationer. Fra Billund lufthavn findes der allerede flere ruter med Wizz Air. Man kan f.eks. flyve til Cluj-Napoca, Iasi og Bukarest i Rumænien, Vilnius i Lithauern, Tuzla i Bosnien samt Gdansk og Warszawa i Polen.

Nu kan de altså tilføje endnu en rute fra Billund. Den nye rute til Kiev starter d. 2. marts 2019 og der vil være afgange tirsdag samt lørdag fra Billund. Turen tager ca. 2,5 time og flyves med en af selskabets Airbus A320. Kiev er hovedstaden i Ukraine og har ca. 3 millioner indbyggere. Det gør også byen til Europas 8-største by.
Billetsalget er startet i dag d. 30/8 kl. 10:00 og man kan altså finde rigtig billige flybilletter til bare 538* kr. for en retur.

*datoerne for denne pris er med afgang fra Billund d. 2/3/19 og hjemkomst d. 5/3/19.

 

Ukraines hovedstad

Med åbningen af den nye rute, er der altså mulighed for en direkte flyvning til Europas 8-største by.
Har du været i Kiev før eller står det på listen over steder du skal se? Her på Insideflyer.dk har vi også et forum hvor man kan læse/eller dele sine egne oplevelser om hvad man skal se i Kiev.

Det kan findes her 

Tidligere rute fra Billund til Ukraine

Der har tidligere (tilbage i 2007) været en direkte rute fra Billund til Lviv i Ukraine.
Denne rute blev åbnet, da et større antal danske virksomheder havde åbnet produktion eller virksomhed i Ukraine og de mente, at rejsetiden til Lviv var for lang og det krævede derudover en mellemlanding. Derfor blev der oprettet en “rejseklub” blandt forretningsfolkene og i samarbejder med Sun-Air og Billund Lufthavn blev ruten til Lviv en realitet. Ruten til Lviv blev fløjet af flyselskabet Sun-Air og der var kun business class ombord. Det betød også at billetprisen løb op i knap 6.000 kr – men så fik man også måltider og fri bar. Ruten blev dog lukket igen efter nogen tid, da der ikke var kunder nok til turen.

Nu er der dog igen mulighed for at flyve til Ukraine fra Billund – denne gang også til en lidt billigere pris.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *