Tilbud på SAS klippekort: 750 kr for indenrigs rejse på PLUS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil 10. september kan du købe et klippekort med 40 klip for kun 30.000 kroner. Klippekortet gælder for rejser på PLUS mellem København og én af de 3 jyske lufthavne, der betjenes af SAS. Billetterne er fleksible og kan ændres uden omkostninger.

Rejser du ofte med SAS mellem en af de 3 jyske lufthavne (Aalborg, Aarhus, Billund) og København, kender du sikkert allerede klippekortet. Lige nu kan du få et klippekort med 40 rejser på tilbud. Det koster kun 30.000 kroner, d.v.s. 750 kroner for en rejse på PLUS. Og du optjener naturligvis EuroBonus point på rejserne (Da rejserne er på C-klasse, optjener du 1000 point på hvert klip du bruger. Guld og diamantmedlemmer får 1250 point). SAS har beskrevet klippekortet her

Til private og virksomheder

Klippekortet kan købes af både private og virksomheder. Private får automatisk et sølvkort, hvis de køber det forudbetalte personlige klippekort med 20 eller 40 rejser, mens der følger et guldkort med det personlige klippekort med mindst 60 rejser. Hvis en virksomhed køber et klippekort, giver det ikke status. Til gengæld kan alle firmaets medarbejdere bruge kortet.

Du får alle fordele på PLUS: Fast track i sikkerhedskontrollen, adgang til lounge og naturligvis optjener du EuroBonus point.

Pladsgaranti til guld og diamantmedlemmer

Hvis du har guld- eller diamantstatus hos EuroBonus, har du pladsgaranti på flyet, hvis rejsen bestilles mindst 48 timer før afgang. Dette kan være en fordel på de populære morgen- eller aftenafgange, der ofte er udsolgt.

40 klip på tilbud giver de billigste rejser

SAS sælger klippekort med 20, 40, 60, 100 eller 200 klip. Normalt bliver rejserne billigere, jo flere klip du køber. Men da du ikke får pengene tilbage på ubrugte klip, skal du kun købe kort til det antal rejser, du forventer at få brug for. Alle klippekort er gyldige i et år, uanset om du kun køber 20 klip (som koster 880 kr. pr klip) eller 200 klip (som koster 812,5 kr. pr. klip). Men med tilbudsprisen på 750 kroner pr. klip, kan det lige nu bedst betale sig at købe kort med 40 enkelt rejser.

Og en enkelt detalje: Skulle du mod forventning have et par ubrugte klip tilbage på dit klippekort, har du stadig fået dine flybilletter billigt.

Hvad koster billetterne normalt?

Jeg lavede lige en søgning på en billet fra Aarhus til København 5. september (det er om 5 dage). Det fremgår her, at rejser købt på klippekort er væsentligt billigere end rejser både på GO og PLUS

For en billet fra København til Aarhus d. 12. september, er det lidt mere broget. Hvis du er fleksibel, kan du købe billigere billetter – men disse kan til gengæld ikke refunderes, ligesom der er restriktioner, hvis billetten skal ændres til en anden afgang. Det betyder i praksis, at du har mistet fleksibiliteten.

Konklusion

Hvis du og dine kolleger hver måned rejser mindst et par gange mellem København og en af lufthavnene Aalborg, Aarhus eller Billund, bør dit firma for alvor oveveje at købe et klippekort til 40 enkeltrejser med rabat.

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *